Quantcast

Σε καφετέρια στα Καμίνια διοργανώνεται event για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των Τάκη και Άκη

Ερυθρόλευκη αλληλεγγύη για τους παρουσιαστές της αγαπημένης οπαδικής εκπομπής

THE NEWSROOM

23 Ιανουαρίου 2019

Ο Τάκης Τσουκαλάς, όπως και ο κουμπάρος του, Άκης, διανύουν μια περίοδο όπου έχουν δημιουργήσει αρκετούς εχθρούς και ειδικά στη Δικαιοσύνη. Η δημοφιλής εκπομπή “Άντε Γειαεξοστρακίστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό που τη φιλοξενούσε και πλέον εκπέμπει μόνο διαδικτυακά, εξαιτίας του ατυχούς χαρακτηρισμού του Θανάση Αντετοκούνμπο ως πιθήκου.

Ο Τσουκαλάς όμως επιβάρυνε περισσότερο τη θέση του όταν μετά τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός και τα παράπονα που είχαν οι ερυθρόλευκοι για τη διαιτησία του Θανάση Τζήλου, συνέστησε στον Λαρισαίο διαιτητή να έχει το νου του γιατί στις γιορτές συμβαίνουν ατυχήματα στους δρόμους.

Οι δικαστικές περιπέτειες για τους δύο ερυθρόλευκους influencers απαιτούν έξοδα και ευτυχώς για αυτούς, οι συνοπαδοί τους δεν έκαναν τους νεκρούς σε κάτι κάδους, αλλά διοργανώνουν εκδήλωση για την κάλυψη των δικαστικών τους εξόδων, σε καφετέρια στα Καμίνια. Αυτή είναι η πρόσκληση:

“ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΤΑΚΗ & ΤΟΥ ΑΚΗ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ”.

Ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία των φίλων του Τάκη και του Άκη, πάντως ο Τάκης εμφανίστηκε κάπως έτσι προσφάτως στην εκπομπή:

Τάκης Τσουκαλάς Γυμνός

Όταν ο διπλανός σου έχει βάλει τέρμα το Air Condition (στο ζεστό)

Gepostet von Abaluben am Montag, 21. Januar 2019

Best of internet