Quantcast

Χατζηγεωργίου δεν παίρνει πρέφα ανοιχτό μικρόφωνο, κανονίζει στον αέρα τι θα φάει μετά το ματς

Στη συνέχεια μας έδειξε μια πιο γυπαετική πτυχή της προσωπικότητάς του

THE NEWSROOM

21 Ιανουαρίου 2019

Τα ανοιχτά μικρόφωνα που ο κόσμος νομίζει ότι είναι κλειστά ήταν εξαπανέκαθεν μια μοναδική ευκαιρία για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητα αυτού που βρίσκεται μπροστά τους. Αυτή τη φορά ήταν ένα περιστατικό που συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας Basket League Ήφαιστος – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ενώ πρωταγωνιστής ήταν ο γίγαντας της κρατικής τηλεόρασης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Οι τεχνικοί του ήχου στη Λήμνο δεν είχαν ενημερώσει τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου ότι τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, οπότε είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ανησυχίες του για το τι φάει μετά το ματς. Εκτός από αυτό, είχαμε επίσης να τον ακούμε να ρωτάει «ποια γέλασε; ποια γέλασε;;» με την πιο γυπαετίσια φωνή του κάποιες παρευρισκόμενες, οπότε τώρα μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι.

«Μετά, όπως θα’μαστε με τους διαιτητές, να περάσουμε να τσιμπήσουμε τίποτα, πουθενά, καμιά ωρίτσα; Ποιά γέλασε; Την άκουσα. Ποιά γέλασε, επειδή σκέφτομαι το φαί; Τι φάγαμε; Ένα πρωινό φάγαμε.»

Δείτε το βίντεο:

Δεν ξέρουμε τελικά τι έφαγε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, αν και είμαστε σίγουροι ότι το φινάλε θα είναι δεόντως χιτσκοκικό και γκρανγκινιολικό.

Best of internet