Quantcast

Η προφητεία του Τσουκαλά για τα Χριστούγεννα του Τζήλου προκάλεσε παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα

Δικαστικές περιπέτειες και το 2019 για τον ερυθρόλευκο influencer

THE NEWSROOM

10 Ιανουαρίου 2019

Η φράση “η ζωή είναι μικρή, μην μικρύνει κι άλλο” που εκστόμισε ο Τάκης Τσουκαλάς σχολιάζοντας την διαιτησία του Θανάση Τζήλου στον αγώνα με την Ξάνθη, στις 10 Δεκεμβρίου, αποδείχθηκε προφητική, αφού λίγες μέρες αργότερα ο Λαρισαίος διαιτητής ξυλοκοπήθηκε μπροστά από το σπίτι του στη Λάρισα.

Ο Τάκης Τσουκαλάς πήγε ταμείο στην πρόβλεψη του για τα Χριστούγεννα του Τζήλου και αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τον αθλητικό εισαγγελέα Πρωτοδικών, Απόστολο Γραμμένο. Ο τελευταίος, διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για τα σχόλια των Τάκη και Άκη στην συγκεκριμένη εκπομπή και πιθανή παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας.

Κάποιες από τις ατάκες που ειπώθηκαν:

“Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατ. κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος.
-Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο.
Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους γίνονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, πίνει ο κόσμος, τρώει, έχουμε νεκρούς.”

Δείτε το απόσπασμα:

Είναι η δεύτερη εισαγγελική παρέμβαση για τον Τάκη Τσουκαλά, μετά από αυτή για τα ρατσιστικά του σχόλια που αφορούσαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο, μετά από αγωνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Κάτι που στέρησε τον Τάκη από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Best of internet