Quantcast

Ο Φέργκιουσον επιστρέφει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ για μια επετειακή αναβίωση του τελικού με τη Μπάγερν

20 χρόνια από τη θρυλική βραδιά στη Βαρκελώνη

THE NEWSROOM

9 Ιανουαρίου 2019

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες και επέστρεψε στην κερκίδα του Ολντ Τράφορντ, όπου παρακολουθεί πλέον ως θεατής την ομάδα με την οποία μεγαλούργησε ως προπονητής για 26 χρόνια.

Σύμφωνα με την The Sun, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τον Σκωτσέζο στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων το Μάιο του 2019, για ένα επετειακό ματς της Γιουνάιτεντ του 1999 απέναντι στη Μπάγερν του 1999. Στις 26 Μαΐου συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θρυλικό τελικό της Βαρκελώνης, τον οποίο η Μάντσετερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε μέσα σε 134 δευτερόλεπτα, με δύο γκολ των Σέριγχαμ και Σόλσκιερ στις καθυστερήσεις και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά, μετά από το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1968.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θέλει να αναβιώσει το έπος του 1999 σε έναν επετειακό αγώνα, και ο Σερ Άλεξ είναι θετικός στο να μασήσει ξανά την τσίχλα του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, δίνοντας οδηγίες στους Μπέκαμ, Γκιγκς, Σμάιχελ και Νέβιλ. Μένει να δούμε αν θα μαζευτούν τελικά οι πενηντάρηδες πλέον θρύλοι των δύο ομάδων.

Best of internet