Quantcast

Χρήστες του Instagram κράζουν τον Ριμπερί για επίδειξη πλούτου, απαντάει ψύχραιμα για τις μάνες τους

Μελιστάλαχτος ο άσος της Μπάγερν

THE NEWSROOM

6 Ιανουαρίου 2019

Μελιστάλαχτος εμφανίζεται ο Φρανκ Ριμπερί στην αυγή του 2019, απέναντι σε όσους τολμούν να επικρίνουν την ζωή του και τα ποστ του στα social media. Ο Γάλλος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ενα video με τη μπριζόλα που έφαγε στο διάσημο Τούρκο σεφ και φίλο του, Salt Bae, κάτι που δεν άρεσε σε κάποιους followers.

Οι ακόλουθοι του Γάλλου στο Instagram σχολίασαν ότι η συγκεκριμένη μπριζόλα κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ και επέκριναν την επίδειξη πλούτου του άσου της Μπάγερν. Ο Ριμπερί πέρασε στην αντεπίθεση απαντώντας σε όσους έχουν άποψη για το πώς θα αξιοποιεί τα 9 εκατομμύρια ετησίως που κερδίζει από το ποδόσφαιρο, και την πλήρωσαν κάποιες μάνες, αδερφές και γιαγιάδες.

“Το 2019 θα φτιάξουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους haters, εκείνους που προφανώς γεννήθηκαν από ένα σπασμένο προφυλακτικός. Γ**ω τις μανάδες, τις γιαγιάδες σας και όλο το γενεαλογικό σας δέντρο. Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους, η επιτυχία μου είναι χάρη στον Θεό και εκείνους που είναι κοντά μου, σε αυτούς που πιστεύουν σε μένα”.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση.

“Αναφορικά με τους ψευτοδημοσιογράφους, που πάντα ασκούν κακοπροαίρετη κριτική σ’ εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα οι τιμές αυτών που τρώω!)… Όταν προσφέρω σε φιλανθρωπίες (γιατί έχω μάθει πάντα να δίνω όταν λαμβάνω πολλά), γιατί κανένα μεγάλο μέσο δεν μιλά γι’ αυτές; Προτιμάτε να μιλάτε για τις διακοπές που περνώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθείτε κάθε μου κίνηση, τι τρώω κτλ.. Για τέτοιου είδους ανοησίες είστε πάντοτε παρόντες!”.

Πάντως αν έπαιρνε μια μπριζόλα από το σούπερ μάρκετ και έριχνε το αλάτι που μοίρασε τζάμπα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όλη αυτή η φασαρία θα είχει αποφευχθεί.

Best of internet