Quantcast

Το Κατάρ διπλασιάζει τις τιμές του αλκοόλ, καλύτερα να δείτε το Μουντιάλ στο καφενείο της γειτονιάς

Ίσως χρειαστεί να ανταλλάξουν το νεφρό τους με λίγο αλκοόλ όσοι ταξιδέψουν στο Κατάρ

THE NEWSROOM

3 Ιανουαρίου 2019

Αποθαρρυντικά είναι τα νέα για όσους φιλάθλους σκόπευαν να περάσουν το Δεκέμβρη του 2022 στο Κατάρ πίνοντας μπύρες και βλέποντας από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η επιλογή του Κατάρ για τη διοργάνωση του επόμενου Μουντιάλ φέρνει νέα ήθη στο ποδόσφαιρο, αφού εκτός του γεγονότος ότι για πρώτη φορά θα δούμε τελικό Μουντιάλ μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, αναμένεται να ισχύσουν σημαντικοί περιορισμοί στην κατανάλωση αλκοόλ, που δεν θα ενθουσιάσουν τους δυτικούς φιλάθλους.

Από πρώτη του 2019 έχει επιβληθεί αύξηση φορολογίας 100% στα αλκοολούχα ποτά, κάτι που εκτοξεύει τις τιμές, με αποτέλεσμα ένα καφάσι με 24 μπύρες να κοστίζει ενδεικτικά 90 ευρώ, μια εξάδα περίπου 23 και ένα μπουκάλι ουίσκι πάνω από 70 ευρώ. Οι εικόνες με σουρωμένους οπαδούς στους δρόμους θα αποτελέσουν παρελθόν όπως και σκηνικά σαν το παρακάτω με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Ιωσήφ Νικολάου.

Ιωσήφ Νικολάου – φιλί on air

Οπαδός την πέφτει στον Ιωσήφ Νικολάου για ένα φιλάκι και τρώει άκυρο

Gepostet von Abaluben am Dienstag, 26. Juni 2018

Η κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσια θέα απαγορεύεται και επιτρέπεται μόνο σε διαπιστευμένα μπαρ και ξενοδοχεία.

Suck my dick

Μετά την τσαπού από το συμπαθέστερο έθνος του πλανήτη, Βραζιλιάνος φίλαθλος αντιδρά ώριμα σε ανταπόκριση Ουκρανού δημοσιογράφου

Gepostet von Sta Dixtya am Donnerstag, 10. Juli 2014

Σε έναν τέτοιο χώρο λογικά θα καταφύγει ο Ντιέγκο Μαραντόνα αν επιλέξει να ταξιδέψει στη χώρα της Μέσης Ανατολής το Δεκέμβριο του 2022.

Maradona – Mumm-Ra

Αρχαία πνεύματα του κακού…

Gepostet von Abaluben am Freitag, 29. Juni 2018

Best of internet