Quantcast

Συγκεντρώσαμε όλα τα “Welcome Takis Lemonis” του 2018 για να ψηφίσετε το αγαπημένο σας

Το αθλητικό meme που δεν παλιώνει ποτέ

THE NEWSROOM

28 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τάκης Λεμονής είναι ένας άνθρωπος των ειδικών αποστολών, ένας στρατιώτης του Ολυμπιακού όπως τον χαρακτηρίζει γνωστό ερυθρόλευκο κλισέ. Μπορεί στην καριέρα του να έχει ήδη σηκώσει 5 πρωταθλήματα με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο σπάνια ως ποτέ είναι η πρώτη επιλογή για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Τάκης είναι αυτός που φωνάζει η εκάστοτε διοίκηση να βάλει τάξη στα ασυμμάζευτα, όταν τα πράγματα στο Λιμάνι πάνε κατά διαόλου. Η ιδιότητα του αυτή, να έρχεται στον Ολυμπιακό για να βγει η χρονιά, ή μέχρι να έρθει ο επόμενος, αρκούσε για να τον κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα memes που έχουμε δει από Έλληνες χρήστες στα social media.

Τα υλικά είναι συγκεκριμένα. Η φωτογραφία από την ανακοίνωση του στον Ολυμπιακό το Μάρτιο του 2017, και μερικά βασικά skills στο Photoshop ή την Ζωγραφική των Windows. Και από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως τους Houston Rockets η την ..Ferrari, ο Τάκης είναι ο άνθρωπος που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ομάδες (δεν) ανακοινώθηκε φέτος ο Sir Τάκης και επιλέξτε το καλύτερο Welcome Takis Lemonis του 2018.

 

2794

Welcome to Ferrari

787

Bienvenido al Real Madrid

782

Welcome to Panathinaikos BC

665

Welcome to Manchester United

652

Welcome to Cleveland Cavaliers

433

Welcome to AC Milan

354

Welcome to Boca Juniors

286

Εθνική Ελλάδος

268

Welcome to Aris FC

251

Olympiacos BC

223

Welcome to Houston Rockets

201

Panathinaikos FC

200

Olympiacos FC

Best of internet