Quantcast

“Η Μακεδονία είναι ελληνική” είναι το χριστουγεννιάτικο μήνυμα Χιλιανού πρώην παίχτη του Άρη

Merry Cringemas

THE NEWSROOM

25 Δεκεμβρίου 2018

Η πρώτη σεζόν μετά την επιστροφή του Άρη στη Super League αποδείχθηκε δυσκολότερη από ότι θα περίμεναν οι αισιόδοξοι φίλοι της ομάδας, αφού ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης μετράει αυτή τη στιγμή 6 ήττες στα 9 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε πολύ νωρίς χάνοντας από τον Εργοτέλη με 3-2.

Γιουνές Πέναλτι

Δευτέρα

Gepostet von Abaluben am Montag, 10. Dezember 2018

Οι φίλοι του Άρη χρειάζονταν μια ένεση ηθικού και ήρθε να τη δώσει η παλιά δόξα της ομάδας, Μάριο Κάσερες. O 38χρονος Χιλιανός παλαίμαχος, που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα το 2005 βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας από τη Β’ στην Α’ Εθνική, επέλεξε να στείλει από το λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα στους Θεσσαλονικείς followers του, το οποίο θα έλεγε κανείς ότι δεν ήταν αυτό ακριβώς που θα περίμενε από έναν ξένο ποδοσφαιριστή που ζει 12,000 χιλιόμετρα μακρυά.

Μιλώντας ελληνικά, ο Κάσερες έκανε διάγγελμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας κάνοντας λόγο για προδότες πολιτικούς και κλείνοντας το μήνυμα του με τη φράση “η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική”. Δείτε το video:

“Γεια σας Έλληνες. Είμαι ο Μάριο Κάσερες, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης. Από την Χιλή την πατρίδα μου, σας λέω ότι από παιδιά μαθαίνουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Μην αφήνετε τους προδότες πολιτικούς να κλέβουν την ιστορία. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική. Σας αγαπώ.”

Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

Best of internet