Quantcast

Ο πρόεδρος της Fener επαθε DPG, τιμώρησε τους παίχτες του με ένα τετράωρο ταξίδι με λεωφορείο

Όταν ο DPG εφάρμοζε τέτοιες τιμωρίες, οι Τούρκοι έτρωγαν βελανίδια

THE NEWSROOM

10 Δεκεμβρίου 2018

Δύο χρόνια μπροστά από την εποχή του τουλάχιστον αποδεικνύεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού όπως φαίνεται η απόφαση του να τιμωρήσει την αποστολή του ΠΑΟ με επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν τον Απρίλιο του 2017 δημιούργησε σχολή. Ο DPG βρήκε τον πρώτο μιμητή στο πρόσωπο του Τούρκου προέδρου της ποδοσφαιρικής Fenerbahce, Αλί Κοτς.

Τα “Καναρίνια” ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από την Ακίσασπορ για την 15η αγωνιστική της τούρκικης Super League, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας μόλις 3 νίκες σε 15 αγώνες. Το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Τουρκίας παλεύει λίγους μήνες μετά τη στέψη της να μείνει στην κατηγορία δεν είναι ανεκτό από τον ιδιοκτήτη της ομάδας και έτσι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να αποφασίσει την τιμωρία των ποδοσφαιριστών.

Το ταξίδι της επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη είναι μια όμορφη διαδρομή 380 χιλιομέτρων που δίνει στους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της γείτονικής χώρας σε κάτι περισσότερο από 4 ώρες μέσα από το πούλμαν της ομάδας. Ελπίζουμε το όχημα να έχει τις ανέσεις του νέου πολυτελούς λεωφορείου της ΑΕΚ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν ο DPG αποφάσιζε τιμωρίες με λεωφορείο, οι Τούρκοι έτρωγαν βελανίδια.

 

 

Best of internet