Quantcast

Γερμανός παλαίμαχος αποκαλύπτει ότι έβαζε τη γυναίκα του να αθλείται αντί για αυτόν, γίνεται το είδωλο πολλών αντρών

Κρίμα να μην έχει παίξει μπάλα στην Ελλάδα

THE NEWSROOM

7 Δεκεμβρίου 2018

Την ώρα που πολλοί Έλληνες συνάδελφοι του έκαναν πρώτα τις διακοπές τους στη Μύκονο και υπέγραφαν συμβόλαιο στο τέλος του καλοκαιριού για να γλυτώσουν την προετοιμασία, ο παλαίμαχος επιθετικός της Λεβερκούζεν, Στέφαν Κίσλινγκ, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στη Bild τον δικό του τρόπο για να μην ιδρώνει ιδιαίτερα πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο πρώην συμπαίχτης του Φάνη Γκέκα, έπρεπε να φοράει κατά την εκγύμναση του κάποιους αισθητήρες, οι οποίοι θα κατέγραφαν τις επιδόσεις του, τις οποίες ακολούθως θα εξέταζε η ομάδα του. Όμως ο μύστης φορούσε αυτό τον εξοπλισμό στη γυναίκα του η οποία περνούσε  αντί για αυτον τα τεστ φυσικής κατάστασης, ξεγελώντας την ομάδα του. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο 34χρονος σήμερα Κίσλινγκ:

“Ποτέ δεν έκανα το 100% των ασκήσεων στις περιόδους προετοιμασίας, ούτε μία φορά, Υπάρχει μόνιτορ που δείχνει τους ρυθμούς της καρδιάς και εκεί καταγράφονται όλες οι αποστάσεις που κάνεις. Η γυναίκα μου Νορίνα είναι πολύ αθλητική και έκανε αρκετά τρεξίματα φορώντας αυτό το ειδικό βραχιολάκι. Το έκανε τόσο καλά που κανείς δε μπορούσε να καταλάβει τη ζαβολιά που κάναμε”.

Η αλήθεια είναι πως έχοντας βάλει 131 γκολ παίζοντας για τις “Ασπιρίνες” μικρή σημασία είχε αν αντί για αυτόν ίδρωνε η γυναίκα του λίγο παραπάνω. Μάλιστα στην πλούσια καριέρα του δεν ξεγέλασε μόνο την ομάδα του, αφού κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από την εξωτερική πλευρά, σε ματς απέναντι στην Χόφενχαϊμ το 2013:

Στέφαν Κίσλινγκ, είσαι είδωλο.

Best of internet