Quantcast

ΑΕΚτζής ζήτησε να έχει μια μακέτα του γηπέδου στην τελευταία του κατοικία

Είναι διαφορετικό να ήσουν ΑΕΚ

THE NEWSROOM

5 Δεκεμβρίου 2018

Μια συγκινητική ιστορία ενδεικτική του πού μπορεί να φτάσει η αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του, μας έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Φίλος της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, βλέποντας το τέλος της ζωής του να έρχεται πριν ο Μάνταλος, ο Κλωναρίδης και τα υπόλοιπα αετόπουλα παίξουν το πρώτο τους ματς στην “Αγιά Σοφιά“, ζήτησε από την κόρη του μια χάρη:  να τοποθετήσει μια μικρογραφία του υπό κατασκευή “ναού” της προσφυγιάς στον τάφο του.

Επιθυμία που έκανε πράξη η κόρη του το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και τοποθετήθηκε ένα μαρμάρινο ομοίωμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πάνω στον τάφο του Ιωάννη Μερσινιά, που δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Η μακάβρια αυτή μακέτα θα αποτελεί αιώνια συντροφιά του ρομαντικού Ηρακλειώτη ΑΕΚτζή και μια επιβεβαίωση του ρητού “είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ” που είναι δημοφιλές μεταξύ των Ενωσιτών.

Για την ιστορία, μετά από αρκετή καθυστέρηση και τριβή με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, η κατασκευή του νέου γηπέδου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 και βρίσκεται πλέον σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, όπως μαρτυρά το οπτικοακουστικό υλικό που συνεχώς δημοσιεύει η επίσημη ΑΕΚ στα social media:

Μία ακόμα επιθεώρηση στα έργα της Νέας Φιλαδέλφειας με νέες εικόνες από την καρδιά του γηπέδου μας! Στο πιο όμορφο…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Dienstag, 4. Dezember 2018

Best of internet