Quantcast

Άγγλος Τσουκαλάς πετάει μπανανόφλουδα στον Ομπαμεγιάνγκ, πλέον θα τρώει μπανάνες μπροστά από την TV του

Στη χώρα μας θα αποκτούσε δική του εκπομπή

THE NEWSROOM

3 Δεκεμβρίου 2018

Ίσως δεν είχε πού αλλού να την πετάξει όταν την έφαγε, όμως ο οπαδός της Τότεναμ μάλλον δεν θα ξαναέχει την ευκαιρία να ρίξει μια μπανανόφλουδα στον Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ αφού κάτι τέτοιο στην Αγγλία γίνεται μόνο μία φορά. Στο χθεσινό ματς με την Άρσεναλ, η Τότεναμ ηττήθηκε με 4-2 στο Emirates παρότι προηγήθηκε με 1-2 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Χάρι Κέιν δεν ήταν η μόνη χαμένη στην αναμέτρηση.

Ο 29χρονος Γκαμπονέζος, που κατέχει το καλύτερο ρεκόρ λεπτών ανα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ (103,5) μεταξύ των παιχτών που έβαλαν πάνω από 10 γκολ στην κατηγορία, πρόσθεσε χθες ακόμα δύο γκολ στο ενεργητικό του, ένα σε κάθε ημίχρονο του ντέρμπι. Ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι στο 10′ είδε μια μπανανόφλουδα να εκτοξεύεται προς την κατεύθυνση του από την κερκίδα των φίλων της Τότεναμ. Κάτι που είδε και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου, με αποτέλεσμα ο ρατσιστής να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί άμεσα.

Πλέον η διοίκηση της Τότεναμ θα αποφασίσει πόσο θα διαρκέσει ο αποκλεισμός του από τα γήπεδα, το σίγουρο όμως είναι ότι ακόμα και αν αυτό γίνει δια βιόυ, δεν θα λείψει σε κανέναν.

Best of internet