Quantcast

Ανακοίνωση που διαβάζεται κάθε πρωί στα σχολεία πριν το μάθημα έβγαλε ο Πανόπουλος

Άγγελος Αναστασιάδης approves

THE NEWSROOM

11 Νοεμβρίου 2018

Αν υπάρχει κάτι πιο χορταστικό από το θέαμα του ποδοσφαίρου που παίζεται στα ελληνικά γήπεδα, αυτό είναι οι ανακοινώσεις που βγάζουν οι ομάδες της Super League ξεπερνώντας κάθε εβδομάδα τον εαυτό τους με κάτι πιο γραφικό από την προηγούμενη φορά. Η πρωταθλήτρια ανακοινώσεων Ξάνθη εξέδωσε μετά το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο μια ανακοίνωση – έπος που τη χρίζει φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα γραφικότητας.

Η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, έσπασε ένα σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα για τους Θρακιώτες, που είχαν όμως έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα. Παράπονα που αρχικά εκφράστηκαν από τον προπονητή του συλλόγου, Μίλαν Ράσταβατς που δήλωσε: “παίζαμε κόντρα σε πολλούς αντιπάλους”. Ωστόσο, η ακριτική ΠΑΕ δεν αρκέστηκε στην γκρίνια του προπονητή της βγάζοντας αυτή την ανακοίνωση – ζωγραφιά, που σίγουρα βρίσκει σύμφωνο και τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Άγγελο Αναστασιάδη:

«ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.

ΚΥΡΙΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.»

Και ενώ η κυβέρνηση έκανε πρόσφατα βήματα αναφορικά με τον χωρισμό εκκλησίας – κράτους, ο χωρισμός εκκλησίας – γραφείου τύπου ΠΑΕ Ξάνθης φαίνεται να αργεί.

Best of internet