Quantcast

Η πυροσβεστική του Δουβλίνου καλεί τους πολίτες να κυλιστούν σαν τον Νεϊμάρ αν αρπάξουν φωτιά

Σβήνει φωτιές ο Βραζιλιάνος βουτηχτής

THE NEWSROOM

1 Νοεμβρίου 2018

Τα σώματα ασφαλείας στα Βρετανικά Νησιά έχουν πάει σε άλλο level την διαχείριση των social media επιδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το φλεγματικό βρετανικό τους χιούμορ. Μετά από την αστυνομία του Blackpool και το αστείο σκηνικό με τον κλέφτη – σωσία του Ρος Γκέλερ, τη σκυτάλη αυτή τη φορά είχε το Πυροσβεστικό Σώμα της Ιρλανδίας.

Με αφορμή το πατροπαράδοτο Χάλογουιν, η Πυροσβεστική του Δουβλίνου θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει το κοινό για μέτρα προστασίας από τη φωτιά, και έκανε στο Twitter μια ανάρτηση στην οποία έδινε οδηγίες στους πολίτες για την αντίδραση που πρέπει να έχουν σε περίπτωση που αρπάξουν φωτιά. Η συμβουλή τους: Να κυλιστούν σαν τον Νεϊμάρ.

“Σταμάτα, πέσε κάτω και κυλήσου. Εάν το κοστούμι σου και τα ρούχα σου πάρουν φωτιά, κάνε τον Νεϊμάρ. Εάν τρέξεις, το μόνο που θα κάνεις είναι να βοηθήσεις τη φωτιά να μεταδοθεί. Σταμάτα, πέσε κάτω και κυλήσου”

Κάπως έτσι σβήνονται οι φωτιές σύμφωνα με τους Ιρλανδούς πυροσβέστες:

Απ’ ότι φαίνεται ο Βραζιλιάνος είναι πλέον περισσότερο διάσημος για τους λάθος λόγους παρά για την ποδοσφαιρική του ικανότητα. Όσό όμως πληρώνεται με περισσότερα από 30 εκατομμύρια το χρόνο, θα συνεχίζει να τραγουδάει αδιάφορος.

Best of internet