Quantcast

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ κόβουν το διαρκείας του Τσιάρτα τόσο εύκολα όσο βάζεις ένα ποτήρι να πιεις νερό

Θα κάνουν το ίδιο και με τον Ντέμη;

THE NEWSROOM

29 Οκτωβρίου 2018

Ο δρόμος του blogging δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Βασίλη Τσιάρτα, αγαπητοί φίλοι, καθώς πριν καν αρχίσει να γράφει σε αθλητικό site βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των παλαίμαχων της ΑΕΚ. Οι παλαίμαχοι της Ένωσης, με μια απόφαση πιο χουντική κι από τον ίδιο τον Τσιάρτα, του αφαίρεσαν το εισιτήριο διαρκείας βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον του εξαιτίας του μέσου στο οποίο επέλεξε να αρθρογραφήσει.

Ο Ναουσαίος πρωταθλητής Ευρώπης αποφάσισε να γίνει blogger ελπίζοντας ότι θα πληκτρολογεί πιο γρήγορα απ’ ότι μιλάει, όμως το site με το οποίο συνεργάζεται έχει μπει στο μάτι των κιτρινόμαυρων, που ισχυρίζονται ότι εξυπηρετεί συμφέροντα αντίθετα με την Ένωση. Αυτή είναι η ανακοίνωση των παλαιμάχων του προσφυγικού σωματείου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά λύπη του και την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του μέλους του, Βασίλη Τσιάρτα, να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα SDNA, την οποία ξεκάθαρα η ομάδα μας έχει καταγγείλει ως όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει προσβάλλει βάναυσα την ΑΕΚ στην αρθρογραφία της.

Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκτιμά ότι σε μια περίοδο κατά την οποία η κιτρινόμαυρη οικογένεια οφείλει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας απέναντι στη σκληρή και μεθοδευμένη πολεμική την οποία δέχεται, είναι ανεπίτρεπτο ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να αποδέχονται πρόταση συνεργασίας από media απόλυτου ελέγχου των αντιπάλων μας και να μετατρέπονται σε γρανάζια της επικοινωνιακής μηχανής τους».

Ίσως οι παλαίμαχοι του προσφυγικού σωματείου ανακάλυψαν στο πρόσωπο του Ναουσαίου μάγου το μόνο συνάδελφο τους που πρόδωσε τις αρχές και τα συμφέροντα του συλλόγου.

Περιμένουμε βέβαια την αντίδραση τους και στην συνεργασία του Ντέμη Νικολαΐδη με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, στου οποίου την αθλητική εκπομπή θα συμμετέχει.

 

Best of internet