Quantcast

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε για τον ΛΧ7, απάντησε με Θρησκευτικά Β’ Γυμνασίου

Μια φορά ανέστησε τον Λάζαρο ο Τσιγκρίνσκι

THE NEWSROOM

27 Οκτωβρίου 2018

Την ονομαστική του γιορτή είχε χθες ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και μας έκανε δώρο κάποιες υπέροχες δηλώσεις, σε δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους. Ο Μελισσανίδης, που κάνει έξυπνες δηλώσεις πιο εύκολα απ ‘ότι βάζει το χέρι στην τσέπη, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μια σειρά από θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ΑΕΚ. Και δεν απογοήτευσε καθόλου με τις απαντήσεις του.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τις ολόθερμες ευχές της στον Δημήτρη Μελισσανίδη, διοικητικό ηγέτη της ομάδας…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Donnerstag, 25. Oktober 2018

Μια από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ο Τίγρης, αφορούσε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο προηγούμενο πρωτάθλημα, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και από ΛΧ7 έγινε ΛΧ11 ενώ το διαζύγιο του με την Ένωση δεν ήταν βελούδινο, καθώς οι δύο πλευρές σύρθηκαν στα δικαστήρια σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του παίχτη. Ο παίχτης δικαιώθηκε πρωτόδικα όμως εκκρεμεί η απόφαση του διαιτητικού. Με αφορμή την υπόθεση Λάζαρου, ο ιδιοκτήτης της Ένωσης έκανε το εξής υπέροχο σχόλιο:

«Αν δεν δικαιωθούμε στο Διαιτητικό, τελείωσε η ιστορία. Θα κλείσει εκεί. Εμείς παίρνουμε κάποιους παίκτες μέτριους και έχουμε τον τρόπο να τους κάνουμε πολύ καλούς. Μετά τους παίρνουν κάποιες ομάδες και παίζουν όπως… βλέπετε. Να ρωτήσω κάτι; Θρησκευτικά ξέρετε; Ε, να ξέρετε πως ο Λάζαρος μια φορά… αναστήθηκε»

Απολαμβάνουμε κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του Τίγρη και περιμένουμε τις επόμενες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, όπως πέρυσι οι φίλοι της ΑΕΚ την ανανέωση του Λάζαρου.

Τίγρης like this Vid

Σταματήστε το ψάξιμο, έχουμε σαρωτικό νικητή: Τρελαμένος οπαδός της ΑΕΚ ξέφυγε λιγάκι στο γκολ του Λάζαρου αλλά… Τίγρης like this vid.YouTube: https://youtu.be/IAXaIckLJ0cBlog: https://wp.me/p7vIor-6La

Gepostet von 2future4u am Donnerstag, 19. April 2018

Best of internet