Quantcast

Η ΑΕΚ κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ μοιράζοντας 40.000 σημαιάκια στο ματς με τη Μπάγερν

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερες σημαίες από ότι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

THE NEWSROOM

18 Οκτωβρίου 2018

Επιτέλους έπιασαν τόπο τα 30 εκατομμύρια που πήρε η πρωταθλήτρια από την UEFA για την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Ένωση προχώρησε σε μια σπουδαία επένδυση. Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που τον θέλουν να μη βάζει το χέρι στην τσέπη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξοδεύτηκε για την αγαπημένη του ομάδα προχωρώντας στην απόκτηση 40.000 σημαιακίων.

Τα σημαιάκια, διαστάσεων 30×40, θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ατμόσφαιρας στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου, όπου αναμένεται να βρεθούν πάνω από 50.000 Ενωσίτες. Ανάλογο σκηνικό είχε στηθεί και το Νοέμβριο του 2006 όταν η Ένωση υποδέχθηκε τη Μίλαν για την ίδια διοργάνωση, και οι κιτρινόμαυροι αισιοδοξούν ότι 12 χρόνια μετά τη βραδιά που οι Μαντούκα και Τζιωρτζιόπουλος πελάτιασαν τον Κακά και τον Ιντζάγκι, το ίδιο θα κάνουν και οι Μπακασέτας και Μπακάκης με την παρέα του Λεβαντόφσκι.

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε την τύχη που θα έχουν οι σημαίες μετά το event, αφού η Ένωση δύσκολα θα αγωνιστεί σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ στα επόμενα χρόνια.

 

Best of internet