Quantcast

Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε να κλαδευτούν όλα τα δέντρα γύρω απο το Βικελίδης (αν και θα μπορούσε)

Με ακλάδευτα τα δέντρα της συμπρωτεούσας θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι

THE NEWSROOM

17 Οκτωβρίου 2018

Τα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ πάντα αποτελούσαν αφορμή για να γίνουν οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης πιο όμορφες. Κάτι που επιβεβαιώνουν εικόνες όπως αυτές:

 

Με το τελευταίο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα να έχει γίνει την άνοιξη του 2014, το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στις δύο ομάδες θα μπορούσε να είναι μια ωραία ευκαιρία για να αλλάξει πρόσωπο η συμπρωτεύουσα. Οι φιλοξενούμενοι του προσεχούς ντέρμπι φέρονται να έχουν εισηγηθεί κλάδεμα των δέντρων στους δρόμους από τους οποίους θα περάσει το ασπρόμαυρο πούλμαν στην πορεία του προς το πάρκινγκ του Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα το ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα έκανε λόγο για έγγραφο που έφτασε στο Δήμο Θεσσαλονίκης από την αστυνομική διεύθυνση

Παρότι η παραπάνω είδηση δεν θα προκαλούσε καμία έκπληξη αν ήταν αληθής, οι ηθικοί πρωταθλητές διέψευσαν σήμερα κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ διαρρέι ότι όλα κύλησαν ομαλά στη σύσκεψη για το επερχόμενο ντέρμπι και περιμένουν την Κυριακή να γίνει ένα ντέρμπι χωρίς παρατράγουδα, όπως φονικές ταινίες ταμειακής μηχανής και πιστόλια στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σύμβολα της Θεσσαλονίκης. Με όνομα βαρύ, σαν ιστορία. O Νίκος "Μπουγάτσας", 14 χρόνια πριν, στα πρώτα του πέντε τηλεοπτικά δευτερόλεπτα, αποκλειστικά στο Λόγο Επειδή TV

Gepostet von Λόγο Επειδή am Mittwoch, 18. Februar 2015

Πάντως στο άκουσμα και μόνο της είδησης, οι φίλοι του Άρη έκαναν το σχετικό τρολάρισμα στα σόσιαλ μίντια, ανεβάζοντας κλαδεμένα δεντράκια:

Σε κάθε περίπτωση, ο team manager του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, θα μπορούσε να αναλάβει το κλάδεμα, έχοντας την κατάλληλη εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Best of internet