Quantcast

Το μεταχειρισμένο πούλμαν της ΑΕΚ βγαίνει στο σφυρί για να πληρωθεί το πρόστιμο

Η ανάγκη τα ‘φερε έτσι

THE NEWSROOM

12 Οκτωβρίου 2018

Τα χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά για τη μοναχοκόρη της προσφυγιάς, αγαπητοί φίλοι, που μέσα σε λίγες μέρες πρόλαβε να χάσει από τη Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, να γκελάρει στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό και να τιμωρηθεί σήμερα με αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στο ίδιο ματς.

Επειδή όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει τη φήμη του ανοιχτοχέρη προέδρου, υπάρχει μια υποψία ότι αυτό που πόνεσε πιο πολύ από τη σημερινή τιμωρία δεν είναι η αφαίρεση βαθμών αλλά το χρηματικό πρόστιμο των 73250 ευρώ που επιβλήθηκε στην Ένωση. Έχοντας ήδη τιμωρήσει τους Λόπες και Λιβάγια για τις αποβολές στον επαναληπτικό με Βιντεότον και με τον Σιμόες να μην κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις του για νέο συμβόλαιο, οι λύσεις για εξοικονόμηση χρημάτων έχουν εξαντληθεί και έπρεπε να βρεθεί μια λύση.

Και βρέθηκε. Σε γνωστό σάιτ πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων, υπάρχει αγγελία πώλησης του πούλμαν που απέκτησε μόλις πριν λίγες μέρες η ΑΕΚ από τη Ντόρτμουντ. Η τιμή πώλησης είναι 73250, ισότιμη δηλαδή με το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο Τίγρης. Το κείμενο της περιγραφής τα λέει όλα:

Η ανάγκη το έφερε έτσι, ακόμη δεν το πήραμε να το δώσουμε.

Ίσως είναι ευκαιρία.

Best of internet