Quantcast

Ο Αετός Βατοπεδίου βγάζει την καλύτερη ανακοίνωση όλων των εποχών

“Σε κάθε φάση που ο παίχτης της αντιπαλης ομαδας έκανε αααα φρου φάουλ”

THE NEWSROOM

11 Οκτωβρίου 2018

Οι μετρ των ανακοινώσεων Κούγιας και Πανόπουλος μπορούν πλέον να αισθάνονται ανεπαρκείς μπροστά στο απόλυτο έπος ομάδας που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Χαλκιδικής. Ο Αετός Βατοπεδίου ηττήθηκε με 6-2 από την Κύπρο Διονυσίου για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής, και οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου δυσκολεύτηκαν πολύ να χωνέψουν το σπρώξιμο του αντιπάλου από τη διαιτησία.

Επειδή η αδικία τους έπνιγε και τα πράγματα έπρεπε να μπουν στη θέση τους, στον Αετό εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση που εκφράζει με γλαφυρό τρόπο ποιος φταίει για την εξάρα:

«Εχτές η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από την ομάδα του Διονυσίου με 6-2 Παρότι η ομάδα μας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 0-2 στο 20 στο 30 η αντίπαλη ομάδα κάνει το 1-2 με επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας. Σε ένα δυνατό παιχνίδι που ο διαιτητής σε κάθε φάση που ο παίχτης της αντιπαλης ομαδας έκανε αααα φρου φάουλ. Εμείς συνεχίζουμε και τα καλύτερα έρχονται. Σκόρερ της ομάδας μας Λανταβος Γιάννης»

Είναι προφανής η αναγκαιότητα για ξένους διαιτητές και στα ματς της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Με ποδοσφαιριστές όμως σαν τον Γιάννη τον Λανταβό οι καλύτερες μέρες δεν θα αργήσουν να έρθουν για τον Αετό:

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας Λανταβος Γιάννης

Gepostet von Α.Σ ΑΕΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ am Dienstag, 2. Oktober 2018

Ο Leo Messi του ΑΕΤΟΥΚαλώς ήρθες

Gepostet von Α.Σ ΑΕΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ am Dienstag, 2. Oktober 2018

Best of internet