Quantcast

Μετά τους Ριβάλντο – Ροναλντίνιο, και ο Τζιοβάνι υποστηρίζει τον Βραζιλιάνο Τραμπ

Μπατριώτης και ο Ζιο

THE NEWSROOM

11 Οκτωβρίου 2018

Το πλήθος των ποδοσφαιριστών από την χώρα του καφέ που κλώτσησαν μπάλα στα ελληνικά γήπεδα και στηρίζουν τον ακροδεξιό Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, συνεχώς μεγαλώνει. Μετά τον Ριβάλντο που έπαιξε σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, και ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα εκδηλώθηκε στα social media υπέρ του Καρατζαφέρη του Αμαζονίου.

Ο πάλαι ποτέ αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρας έγραψε σε ανάρτηση του:

“Για τις αξίες της οικογένειας και της ηθικής και για την προσπάθεια για ένα καλύτερο έθνος. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε με τον Μπολσονάρο”

Νωρίτερα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Βραζιλίας είχε αναφερθεί στον παλαίμαχο της Μπαρτσελόνα και της Σελεσάο σε δική του ανάρτηση:

“Εκτιμώ πως θα σκεφτεί όσα είπαμε ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Λείπει η τέχνη του από το ποδόσφαιρο”

Στην ευρεία γκάμα των πολιτικών απόψεων του Μπολσονάρο ανήκουν η υποστήριξη της στρατιωτικής δικτατορίας στη χώρα του, ο μισογυνισμός, οι απαξιωτικές δηλώσεις για Αφρικάνους και Ασιάτες, η υποστήριξη της θανατικής ποινής, η εναντίωση στις αμβλώσεις και στον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι Τζιοβάνι και Τσιάρτας έχουν υπάρξει συμπαίκτες το 2006 στον Εθνικό Πειραιώς.

Best of internet