Quantcast

Οι ultras της Λάτσιο κάνουν το πέταλο Μονή Εσφιγμένου διώχνοντας τις γυναίκες

Ναι, είναι μισογύνηδες

THE NEWSROOM

20 Αυγούστου 2018

Οι οπαδοί της Λάτσιο δεν φημίζονται για την προοδευτική τους ιδεολογία και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να επιβεβαιώνουν τη φήμη τους. Το πιο πρόσφατο κατόρθωμα των νοσταλγών του Μουσολίνι είναι μια ανακοίνωση τους στο ματς με τη Νάπολι, όπου καλούν τις γυναίκες και τα ζευγάρια να μην κάθονται στις πρώτες σειρές του πετάλου.

«Για μας η Curva Nord είναι ένα ιερό μέρος. Ένα περιβάλλον που υπάρχουν άγραφοι νόμοι που πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Δεν επιτρέπουμε στις πρώτες σειρές, εκεί που είναι οι τάφροι, ούτε γυναίκες, ούτε συζύγους, ούτε τις κοπέλες μας, συνεπώς τις προσκαλούμε στις πίσω σειρές.  Όποιος επιλέγει το γήπεδο σαν εναλλακτική μιας ρομαντικής βόλτας μπορεί να πάει σε άλλες θύρες του Ολίμπικο»

Το άβατο του Άγιου Όρους ισχύει λοιπόν στις πρώτες σειρές της κερκίδας των φανατικών  Λατσιάλι, ωστόσο οι ρομαντικοί μπορούν να επιλέξουν μια άλλη θύρα ή ένα άλλο γήπεδο εν πάση περιπτώσει.

Για την ώρα, με ή χωρίς γυναίκες στο πέταλο, η Λάτσιο οφείλει να βελτιώσει την απόδοση της καθώς στην πρώτη αγωνιστική της Serie A την πελάτιασε ο Ορέστης Καρνέζης.

Best of internet