Quantcast

Ο Κλοπ κατηγορεί τον Ράμος για τον τραυματισμό Σαλάχ, παίρνει πληρωμένη απάντηση

Την επόμενη φορά θα προσέχει τις δηλώσεις του ο Γερμανός

THE NEWSROOM

15 Αυγούστου 2018

Ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ο Γιούργκεν Κλοπ ότι έφτασε τόσο κοντά στη βρύση και δεν ήπιε νερό, με αποτέλεσμα σε πρόσφατη συνέντευξη του να τα βάλει με τον Σέρχιο Ράμος γαι τους τραυματισμούς των Σαλάχ και Κάριους στον τελικό του Κιέβου.

Πήγαινε ρίξε αγκωνιά στον τερματοφύλακα, ρίξε τον πρώτο σκόρερ τους κάτω σαν παλαιστής και έτσι κερδίζεις. Ο Ράμος είπε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ως άνθρωπος δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις του. Αυτό που έλεγε ήταν «Εντάξει και τι θέλουν; Είναι φυσικό». Όχι δεν είναι φυσικό. Αν το VAR έρθει αυτή είναι μία κατάσταση που πρέπει να κοιτάξεις ξανά. Όχι να δώσεις κόκκινη κάρτα, αλλά να πεις «τι είναι αυτό». Αν μαζευτούν όλες οι περιπτώσεις του Ράμος και βλέπω ποδόσφαιρο από 5 χρονών, τότε θα μαζευτούν πολλά. Στον προηγούμενο τελικό ήταν υπεύθυνος για την κόκκινη κάρτα του Κουαδράδο. Ο καθένας χρησιμοποιεί το κάθε του όπλο για να κερδίσει. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι είμαι και εγώ έτσι. Δεν είμαι

Τρεις εβδομάδες μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Γερμανού, ο Ράμος πέρασε στην αντεπίθεση, και στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για το σημερινό τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Ατλέτικο, ο αμυντικός της Ρεάλ δήλωσε:

“Δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό ξανά. Σέβομαι την άποψη του καθενός αλλά ήδη έχω μιλήσει για αυτό. Όπως είπα και πριν δεν πρόκειται να αρπάξω κάποιον από τον ώμο. Με άρπαξε πρώτος και μετά ήταν ένα νορμάλ περιστατικό που συμβαίνει σε έναν αγώνα. Δεν είχα τη πρόθεση να βλάψω κάποιον παίκτη επίτηδες.

Ίσως ο Κλοπ το κάνει επειδή θέλει να δικαιολογηθεί επειδή δεν κέρδισε τον τελικό. Αλλά δεν είναι ο πρώτος τελικός που έχασε. Θα πρέπει να ανησυχεί για τα δικά του πράγματα και να αφήσει τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Κάποιοι από εμάς είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια, δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να πούμε το ίδιο για αυτόν σαν πρώτο προπονητή.

Ψήφισα τον Κλοπ σαν έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο γιατί για μένα οι απόψεις διαφέρουν και είναι ένας από τους προπονητές που ψήφισα για καλύτερο της χρονιάς οπότε μπορεί να είναι ήρεμος”.

Θα έλεγε κανείς ότι με αυτή τη δήλωση ο Ισπανός τραυμάτισε τον προπονητή της Λίβερπουλ.

Best of internet