Quantcast

Η χειρότερη παρουσίαση παίχτη ever εγινε στην Τουρκία από τη Φενέρ

Αν δεν είναι απόσπασμα από το Borat 2, κάποιοι πρέπει να απολυθούν

THE NEWSROOM

13 Αυγούστου 2018

Η πιο wtf παρουσίαση ποδοσφαιριστή όλων των εποχών έγινε πριν 2 μέρες στην Ιστάνμπουλ όπου η Φενέρ προσπάθησε να παρουσίασει το νέο της απόκτημα, Ισλάμ Σλιμανί, αποσπώντας ωστόσο ποικίλα σχόλια για το οπτικό αποτέλεσμα της όλης φάσης.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο  Ισλάμ Σλιμανί είναι Αλγερινός επιθετικός, τα καλά του ποδοσφαιρικά χρόνια τα έκανε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτιγκ και είχε ένα ατυχές διετές πέρασμα από την Πρέμιερ Λιγκ όπου φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ και Νιουκαστλ. Ο Σλιμανί μετακόμισε στην Τουρκία για να αναστήσει την μάλλον πτωτική του καριέρα αλλά η πρώτη εικόνα από αυτή τη μετακίνηση δεν είναι όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Φενέρ στα σόσιαλ μίντια, αρχικά βλέπουμε ένα άδειο σκηνικό με τις σημαίες της Τουρκίας και της ομάδας, στη συνέχεια σκάει μύτη ο παίχτης, φοράει ένα γυαλικό ηλίου, μας δείχνει τα μπράτσα του και το βίντεο διακόπτεται απότομα.

Αυτό. Αν δεν πρόκειται για κάποια παρωδία τύπου Borat, τότε όποιος είναι υπεύθυνος για τα σόσιαλ μίντια του συλλόγου θα πρέπει ήδη να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Τουρκία της κρίσης.

Όχι ότι δεν είμαστε και στην Ελλάδα γραφικοί:

Best of internet