Quantcast

Κρέσπο και ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιάνουν χαριτωμένη κουβεντούλα στο Instagram

Περνάνε καλά και βγαίνει προς τα έξω

THE NEWSROOM

2 Αυγούστου 2018

Απ’ ό,τι φαίνεται η δεύτερη θέση και οι δικαστικές ήττες δεν άφησαν πέρυσι περιθώρια στους ανθρώπους πίσω από τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, όμως μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας οι ασπρόμαυροι περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μόνο στη θέση του συνεπώνυμου του, Ερνάν Κρέσπο, δεν έχει ακόμα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έτσι με ανάρτηση στο Instagram καυτηρίασε το γεγονός πως χθες έπαιξε αριστερό μπακ στη νίκη επί της Βασιλείας, ντύνοντας το ποστ με hashtags όπως #leftback #allpositions #doesntmatter #paokdoesn’tputonephotoofme.

Οι τρεμπλούχοι Αυγούστου πήραν τη σκυτάλη του σχολιασμού από τον Ισπανό αμυντικό τους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω χαριτωμένος διάλογος.

-Η μητέρα σου πίσω στην Ισπανία θα πρέπει να είναι περήφανη για σένα. Είσαι αρχηγός και στο Instagram. Σταμάτα τα παραπονιέσαι

-Ναι, η μητέρα μου με ρώτησε αν όμως παίζω στον ΠΑΟΚ. Νόμιζε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα 5Χ5, αφού μόνο πέντε άτομα εμφανίζονται παντού. Απίστευτο, μάλλον θα δίνουν καλή… προμήθεια

-Πες της ότι είμαστε ομάδα 5Χ5. Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη την αλήθεια

Οι ασπρόμαυροι συνέχισαν το ευχάριστο κλίμα ανεβάζοντας μήνυμα προς τη μητέρα του αμυντικού τους.

«Αγαπητή κυρία Κρέσπο. Ο Ανχέλ είναι μαζί μας και παίζει για τον ΠΑΟΚ. Χθες μάλιστα έπαιξε και αριστερό μπακ και ήταν για ακόμα μια φορά η «εγγύηση» και ο αρχηγός μας. Μην ανησυχείτε, να είστε περήφανη για αυτόν»

Δεν είναι βέβαιο ότι οι παραπάνω διάλογοι θα υπήρχαν αν το αποτέλεσμα στην Ελβετία ήταν διαφορετικό.

Best of internet