Quantcast

Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους πληγέντες από οργανωμένους οπαδούς

Σύσσωμο το οπαδικό κίνημα στο πλευρό των πληγέντων

THE NEWSROOM

24 Ιουλίου 2018

Οι φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ωρών που βύθισαν στο πενθος την Ελλάδα δεν άφησαν ασυγκίνητο το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, που ανέλαβαν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των πληγέντων.

Η Θύρα 7 κάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε συγκέντρωση στο Γ. Καραϊσκάκης, από όπου θα μετακινηθούν στο Μάτι Ραφήνας για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Σε αυτήν την απίστευτη τραγωδία που βιώνει η πατρίδα μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Συγκεντρώνουμε…

Gepostet von Gate 7 Official am Dienstag, 24. Juli 2018

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη, ο Super 3, κάλεσε σε συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων, αρχής γενομένης από το αυριανό φιλικό ματς του Άρη με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο SUPER 3 και το CLUB 1914 εκφράζουν την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών στην…

Gepostet von SUPER3 Official Page am Dienstag, 24. Juli 2018

Η Original 21 με ανάρτηση στο Facebook ενημέρωσε ότι θα προσφέρει φάρμακα, τρόφιμα και στέγη σε όσους τα χρειάζονται, διαθέτοντας ανοιχτό το club της Ραφήνας για αυτό το σκοπό.

Mε συντριβή η ORIGINAL 21 εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν δικούς…

Gepostet von ΟRIGINAL 21 – 1982- (official page) am Dienstag, 24. Juli 2018

Ανάλογη δράση λαμβάνει και η Θύρα 13, που ανάρτησε αυτό το μήνυμα στα social media:

«ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ(ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 115) ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Γάζες,Betadine, Fucidin,Παιδικές πάνες,Μωρομάντηλα,Τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές,μπισκότα)Νερά.

Υ.Γ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ».

Και άλλοι σύνδεσμοι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν στο βαθμό που μπορούν στην παροχή βοήθειας στους πληγέντες.

Best of internet