Quantcast

Μένουμε Ελλάδα: Ο Κόροιβος ακύρωσε αεροπορικά εισιτήρια δύο Αμερικάνων γιατί θεωρεί ότι στήθηκαν

Έτσι τιμωρεί ο νομός Ηλείας

THE NEWSROOM

17 Μαΐου 2018

Λίγα 24ωρα από τον πιο αναπάντεχο υποβιβασμό στα χρονικά της Α1 μπάσκετ, ο Κόροιβος Αμαλιάδας εξακολουθεί να το φυσάει και να μην κρυώνει. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήθελε νίκη εντός έδρας με τα υποβιβασμένα Τρίκαλα, που μετρούσαν 12 συνεχόμενες ήττες, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία εις βάρος του Πανιώνιου. Ωστόσο μια κάκιστη 4η περίοδος στην οποία τα Τρίκαλα νίκησαν με επιμέρους σκορ 18-26 έφερε την καταστροφή για τον Κόροιβο και τη σωτηρία για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η διοίκηση του Κοροίβου δεν αντέδρασε και τόσο ήρεμα στο γεγονός ότι οι παίχτες της ομάδας έχασαν μέσα από τα χέρια τους την παραμονή στην κατηγορία και από χθες εξέδωσε μια ανακοίνωση με υπόνοιες για μειωμένη απόδοση κάποιων παιχτών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Όλοι γνωρίζουμε, εμείς δυστυχώς εκ των υστέρων, ότι την τελευταία αγωνιστική σύμφωνα με αυτά που λέγονται στα μπασκετικά στέκια, έχει διαδραματιστεί ένα περίεργο παιχνίδι εις βάρος μας, όμως δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το διερευνήσουμε. Υπάρχει η αθλητική δικαιοσύνη, η οποία και τα μέσα έχει και τον τρόπο να δώσει «φως» σε κάθε σκοτεινή πλευρά και να προφυλάξει την αξιοπιστία του αθλήματος.

Η διοίκηση του συλλόγου όμως δεν έμεινε στις υπόνοιες, αλλά προχώρησε στην ακύρωση των αεροπορικών εισιτηρίων για Αμερική δύο ξένων καλαθοσφαιριστών, των Τζάχι Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ. Οι δύο Αμερικανοί διαπίστωσαν ότι για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που παρέλαβαν σε μαύρες σακούλες από τον Πανιώνιο (σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της ομάδας τους).

Πάντως σε περίπτωση που οι δύο παίχτες του Κοροίβου δεν έχουν κρυμμένα εκατομμύρια σε τραπεζική θυρίδα στη Νέα Σμύρνη, ο Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού προσφέρθηκε να τους βοηθήσει.

Καλό θα ήταν βέβαια να επεξεργαστούν οι εργαζόμενοι του κλάδου την πρόταση του Mike James για δημιουργία συνδικάτου που θα τους προστατεύει από τέτοιου είδους εξευτελισμούς και αυθαιρεσίες.

Best of internet