Quantcast

4 ταυτόχρονες αφαιρέσεις βαθμών στέλνουν τον ΠΑΟ στη Β’ Εθνική

Κάτι λιγότερο από πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες πρέπει να βρει ο Γιάννης Αλαφούζος για να σωθεί η ομάδα

Ιωάννηc

16 Απριλίου 2018

Δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό που φλερτάρει έντονα με τον απευθείας υποβιβασμό, σε περίπτωση που δεν εξοφλήσει δύο εκ των Βέμμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ. Το Τριφύλλι τιμωρήθηκε σήμερα με 3 αφαιρέσεις 3 βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που σε συνδυασμό με την εκκρεμούσα αφαίρεση 3 βαθμών λόγω Βέμερ, φτάνουν το άθροισμα των 12. Δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού δηλαδή, και την Κέρκυρα που σήμερα αντιμετωπίζει τον αιώνιο του αντίπαλο.

Καλό μεσημέρι σε όσους χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τη μουσικούλα τους.

Gepostet von Sta Dixtya am Dienstag, 12. Januar 2016

Καλή διασκέδαση σε όσους απολαύσουν σήμερα το ποτάκι τους.

Gepostet von Sta Dixtya am Dienstag, 22. September 2015

Ωστόσο η βαθμολογική συγκομιδή είναι το τελευταίο που απασχολεί τους πράσινους στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς, αν τιμωρηθεί 3 φορές με την ίδια ποινή, υποβιβάζεται απευθείας στα χωράφια της Football League. Καθώς η προθεσμία που έχει να πληρώσει τον Γερμανό λήγει αυτή την Παρασκευή, ενώ το ποσό είναι αρκετά μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ο ΠΑΟ επικεντρώνεται στην εξόφληση των Λέτο και Τοτσέ (15.000 για τον πρώτο και 16.000 για την τελευταία δόση του διακανονισμού του Ισπανού). Η προθεσμία που έχει είναι 5 εργάσιμες μέρες μετά τον επόμενο αγώνα, που σημαίνει ότι την άλλη Παρασκευή κρίνεται η παραμονή του στη Superleague.

Προσφεύγει στην ΕΠΟ ο Χοσέ Τοτσέ για τη μη τήρηση του διακανονισμού για την εξόφληση του.

Gepostet von Sta Dixtya am Freitag, 3. November 2017

Πλέον στο Τριφύλλι τρέχουν να μαζέψουν λεφτά

Το ιλιγγιώδες ποσό των 513500€ (Ολογράφως: πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες)έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός για την ανακατασκευή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Επί τη ευκαιρία,να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όσους διαγωνιζομένους των Πανελληνίων εξετάζονται την Τετάρτη στο μάθημα της Αριθμητικής.

Gepostet von Sta Dixtya am Montag, 16. Mai 2016

Best of internet