Quantcast

ΠΑΟΚτσής βουλευτής του Λεβέντη σιγοτραγουδάει σύνθημα για κάψιμο της Βουλής

Λέξεις κλειδιά: Αθήνα, κατεστημένο, ΠΟΚ, εμείς ή κανείς

Ιωάννηc

15 Απριλίου 2018

Αν οι πολιτικοί είναι καθρέφτες των ψηφοφόρων τους, τότε χθες στην Καμάρα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ καθρεφτίστηκε το 6,01% της Β’ Θεσσαλονίκης. Ο βουλευτής του Βασίλη Λεβέντη, Αριστείδης Φωκάς, ήταν από τους ομιλητές του ασπρόμαυρου συλλαλητηρίου στην Καμάρα, όπου μεταξύ αποσχιστικών πανό και συνθημάτων κατά της Αθήνας συνελήφθη να σιγοτραγουδάει σύνθημα για κάψιμο της Βουλής, σε μια παύση του πύρινου λόγου του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μακεδόνα βουλευτή:

“Το κατεστημένο της Αθήνας, όσο το ζω εδώ και 30 χρόνια και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι το ίδιο.  Το ΠΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Εμείς θα το διαλύσουμε. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα το διαλύσει. Κατά γενική ομολογία, όλων των Ελλήνων φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ έπρεπε φέτος να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς”.

Αργότερα πάντως ο Φωκάς, που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη Βουλή σε τοποθέτηση του για το ίδιο φλέγον θέμα, ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για σχήμα λόγου, προσθέτοντας ότι το σύνθημα αυτό χρησιμοποιείται για δεκαετίες. Σίγουρα όμως όχι από προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις.

Το ευτύχημα πάντως για το Βασίλη Λεβέντη είναι ότι διαθέτει αξιόλογες εφεδρείες στο κόμμα του και έτσι δεν θα δυσκολευτεί αν χρειαστεί να αντικαταστήσει τον άτακτο βουλευτή.

Best of internet