Quantcast

Αρνούνται να επιστρατευτούν φίλοι του ΠΑΟΚ αν δεν δικαιωθεί η ομάδα τους

Νέος πονοκέφαλος για τον Φώτη Κουβέλη

Ιωάννηc

17 Μαρτίου 2018

Τη δυσκολότερη περίοδο να είσαι υφυπουργός Άμυνας διάλεξε ο Φώτης Κουβέλης, αγαπητοί φίλοι, καθώς λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, έχει να αντιμετωπίσει την άρνηση μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ να επιστρατευτούν σε περίπτωση πολέμου.

Αξία κουρελόχαρτου έχει το φύλλο πορείας του Ε.Σ. μπροστά σε ένα ψήφισμα σε διαδικτυακή πλατφόρμα online ακτιβισμού.  Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου της Τούμπας, που συλλέχουν υπογραφές στο avaaz.org.

“Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείαςμας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα.
Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα.
Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ”
Το ψήφισμα έχει αποδέκτη τον πρωθυπουργό, ο στόχος είναι η συλλογή 100.000 υπογραφών ενώ μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί περίπου 6.900. Κρίμα πάντως γιατί οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους έμπειρους σε μάχες απέναντι στους Τούρκους, έχοντας αντιμετωπίσει επιτυχημένα τους οπαδούς της Φενερμπαχτσε τον Αύγουστο του 2010 στην Κωνσταντινούπολη.
Μακάρι ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος να μεταπείσει τους οπαδούς για το καλό της πατρίδας.

Best of internet