Quantcast

Αποβολή του ΠΑΟΚ από την ECA αποφάσισε το κράτος της Νιόν

Ευρώπη ******* ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα

Ιωάννηc

13 Μαρτίου 2018

 

Οι εικόνες από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας διαφήμισαν το ποδόσφαιρο μας στα πέρατα της Οικουμένης καθώς πολλά ειδησεογραφικά σάιτ έχουν κάνει αναφορά τις τελευταίες ώρες στα όσαν συνέβησαν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία του Vasilis Mitros.

Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στο γήπεδο οδήγησε την FIFA να βγάλει ανακοίνωση με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί την Ελλάδα με Grexit σε περίπτωση που δεν τεθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπό έλεγχο, ωστόσο η πρώτη αποβολή ήρθε πριν λίγη ώρα από την ECA. Πρόκειται για την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων, που γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι παύει να θεωρεί μέλος της την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η ECA καταδικάζει την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αναστείλουν την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ από την ECA.

Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».

Προτείνουμε στα μέλη της ECA  να κλειστούν 4 ώρες στα αποδυτήρια της Τούμπας μήπως σκεφτούν πιο ώριμα και αλλάξουν την άδικη απόφαση τους.

Μίνος Παράγοντας Εδεσσαϊκού

Ο Γιώργος Μίνος εξηγεί σαν άλλος παράγοντας Εδεσσαϊκού τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ >>> https://luben.tv/videos/146754

Posted by Abaluben on Montag, 12. März 2018

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Best of internet