Quantcast

Ο προπονητής της Λάρισας παραιτήθηκε γιατί ο αρτοποιός βοηθός του ήταν ανεπιθύμητος

Ήταν λίγα τα ψωμιά του

Ιωάννηc

11 Μαρτίου 2018

Σε Σπύρο Σούλη του θεσσαλικού κάμπου θα έλεγε κανείς ότι έχει μετατραπεί ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς δεν έχει βαρεθεί να ανακαινίζει τον πάγκο της ομάδας. Τελευταίο του θύμα ο Σέρβος Ράτκο Ντόστανιτς ο οποίος στην πιο πρόσφατη θητεία του στην ομάδα πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο σε 3 ματς πρωταθλήματος με απολογισμό 1 νίκη – 1 ισοπαλία – 1 ήττα.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το ισόπαλο 0-0 με την Κέρκυρα και ο λόγος της αποχώρησης του είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν ήθελε στην ομάδα τον μεταφραστή του, Βαγγέλη Σκύφτα.

Article Cover

Με δηλώσεις του στη Nova ο γνωστός ποινικολόγος επιβεβαίωσε τη διαφωνία του για την παρουσία του Σκύφτα στο τεχνικό τιμ της ομάδας, λέγοντας ότι η Λάρισα δεν μπορεί να δεχτεί έναν αρτοποιό ως βοηθό του προπονητή της ομάδας.

“Ο λόγος για την παραίτηση του κ. Ντόστανιτς είναι ένας και μοναδικός. Είχαμε πρόβλημα εξ’ αρχής με τον κ. Θοδωρή Σκύφτα, ο οποίος είναι αρτοποιός στο επάγγελμα, τον γνωρίζουμε χρόνια στη Λάρισα και από την πρώτη στιγμή ήθελε να επιβάλει ως βοηθό του ο κ. Ντόστανιτς. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, σεβόμαστε τις απόψεις του κάθε προπονητή αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ως βοηθό του έναν αρτοποιό. Γελάει όλη η Λάρισα, η οποία έχει πολύ υψηλό επίπεδο οπαδών και οι οποίοι απαιτούν να έχει η ομάδα σοβαρή εικόνα. Ένας προπονητής δεν μπορεί να επιβάλει για βοηθό έναν αρτοποιό επειδή κάνει παρέα η γυναίκα του με τη γυναίκα του κ. Σκύφτα.”

Ήταν λίγα τα ψωμιά του στην ομάδα.

Best of internet