Quantcast

Οπαδός της Ντιναμό Κιέβου εθεάθη στην κερκίδα του AEL FC Arena

Ουκρανικές στέπες – θεσσαλικός κάμπος ένα τσιγάρο δρόμος όταν αγαπάς τις ομάδες σου

Ιωάννηc

2 Μαρτίου 2018

Όμορφες στιγμές στο γήπεδο της Λάρισσας με τον φωτογραφικό φακό να συλλαμβάνει οπαδό της ΑΕΛ με κασκόλ της Ντιναμό Κιέβου στις κερκίδες του θεσσαλικού σταδίου κατά τη διάρκεια του ημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ. Λογικά ούτε ο ίδιος πιστεύει την απίστευτη σύμπτωση να παίξουν οι δύο αγαπημένες του ομάδες με τον ίδιο αντίπαλο μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Συμβαίνουν κι αυτά.

Έχει κάθε λόγο πάντως να είναι ευχαριστημένος ο εν λόγω ρομαντικός φίλος του αθλήματος, της ΑΕΛ και της Ντιναμό, με το συμπαθες ουκρανικό γούνινο καπέλο, καθώς η μία του ομάδα απέκλεισε την Ένωση στο Europa League και η άλλη έσπασε το αήττητο σερί 26 αγώνων που μετρούσε η βασίλισσα της Προσφυγιάς. Για την ιστορία, η ΑΕΛ ύψωσε το ανάστημα της (λογικά μεγαλύτερο από το 1.78 του ιδιοκτήτη της) και επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1.

Έχοντας δει πάντως οπαδούς της Ρόμα να υποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ, θα ήταν ψέμμα να πούμε ότι μας εκπλήσσει η αγνή αγάπη ενός Λαρισαίου για έναν ουκρανικό σύλλογο:

ΡΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ

Οπαδός της Ρόμα επιδεικνύει σημαία του μεγάλου σοσιαλιστικού κινήματος στους φίλους του Ολυμπιακού, με τα 2 πιθανότερα σενάρια να είναι είτε η αναγνώριση εκ μέρους του Ιταλού της στενής σχέσης του σωματείου του Πειραιά με το κόμμα του λαού, είτε αποτυχημένη προσπάθεια τρολαρίσματος του πειραϊκού συλλόγου νομίζοντας ότι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ είναι έμβλημα του Παναθηναϊκού

Posted by Sta Dixtya on Samstag, 5. April 2014

 

Best of internet