Quantcast

Στόχος από οπαδούς του Ολυμπιακού έχει γίνει ο (τζογαδόρος;) Βαγγέλης Μάντζαρης

Με φίλους που απειλούν να τον δείρουν τι να τους κάνει τους οχτρούς ο παίχτης του ΟΣΦΠ

THE NEWSROOM

16 Φεβρουαρίου 2018

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η ζωή για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς στον παίχτη του ΟΣΦΠ φαίνεται να την πέφτουνε με βρωμιές και απειλές φίλοι κι οχτροί. Η κατάσταση μάλιστα έχει ξεφύγει τόσο που έφτασε η εφημερίδα “ΠΡΑΣΙΝΗ” να καταγγέλει τις απειλές εναντίον του Μάντζαρη:

To μπαμ έγινε από μια facebook σελίδα έντονα φιλοολυμπιακών αισθημάτων, η οποία προσπαθώντας προφανώς να φέρει στον δρόμο της αρετής τον Μάντζαρη, τον απείλησε πρακτικά με ξυλοδαρμό, πιο συγκεκριμένα λέγοντας του πως «κόψει τον εθισμό, αλλιώς θα κοκκινίσει ο σβέρκος του». Η σελίδα αναφέρθηκε επίσης σε “επίσκεψη” οπαδών στο μαγαζί που διατηρεί ο Μάντζαρης με τον αδερφό του στο Περιστέρι, οι οποίοι προφανώς δεν πήγαν εκεί για να φάνε μπισκότα.

Αναλυτικά το ραβασάκι για τον Μάντζαρη:

“Πήρες ένα μήνυμα την Κυριακή που ήρθαν Ολυμπιακοί στα λημέρια σου, με αφορμή το ποδοσφαιρικό ματς με τον Ατρόμητο. Είτε κόβεις τον..εθισμό, είτε βλέπουμε να εθίζεται ο σβέρκος σου στο κόκκινο χρώμα.”

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εθισμό έχει ο Μάντζαρης (ίσως παίζει LoL;), αλλά όπως γράφουν και οι Ολυμπιακοί στα σχόλια δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση, ειδικά από οπαδούς της ομάδας του. Την ίδια στιγμή που η “αντίπαλη” πλευρά διακινεί τις δικές της φήμες:

Καπου διαβασα αυτο το κουιζ αλλα δεν μου παει με τιποτα το μυαλο ποια ομαδα εννοουσαν …..παει εσας ? Σε ποια απολυτα πετυχημενη ομαδα την τελευταια χιλιετια : Α)Οι προεδροι εχουν δεσμευμενους ολους τους λογαριασμους τους λογω ενδοοικογενειακων δικαστηριων για υπεξαιρεση Β) παιχτες τους παιζουν στοιχημα σε ΚΑΘΕ αγωνα (καμια φορα και εναντιον της ομαδας τους την διαφορα ποντων) #σασπηρανχαμπαρικαιοιδικοισας. Γ) καποιοι ξενοι παιχτες τους ειναι πρωτοι πελατες στην παραλιακη σε αγορα απαγορευμενων ουσιων 🙊🙊🙊

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Mάντζαρη πάντως αν δεν έχεις γίνει ο Πάμπλο Εσκομπάρ εμείς νο προμπλέμο.

(πηγή)

 

Best of internet