Quantcast

Και από τα ελληνικά γήπεδα έφαγε απαγόρευση εισόδου ο DPG

Δε βρίσκει χώμα πια για να πατήσει ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού

THE NEWSROOM

14 Φεβρουαρίου 2018

Σε κανένα γήπεδο δε θα μπορεί να βρίσκεται τους επόμενους μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Mετά την τιμωρία από την Ευρωλίγκα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έφαγε άλλη μία καμπάνα, από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ αυτή τη φορά, για μία ακόμη από τις θρυλικές του πλέον αναρτήσεις στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνα προβλέπει τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 10.000 ευρώ πρόστιμο. Να ξεκαθαριστεί πως η ποινή αφορά συγκεκριμένα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ξεκαθαρίζεται πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαλλάσσεται.

Αναλυτικά η ποινή :

1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ως πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 20.10.2017 δήλωση – ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «instagram», με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι τρεις (3) μήνες και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) .
2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση – ανάρτηση.

Άρα αν δεν υπάρξει έφεση, για το επόμενο τρίμηνο όντως θα απολαμβάνουμε το DPG μόνο από το Instagram. Όχι ότι αυτό είναι λίγο, φυσικά.

Best of internet