Quantcast

Διαγωνισμός: Κέρδισε 3 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «1968»

Ο θρυλικός αγώνας της ΑΕΚ με τη Σλάβια Πράγας στο Καλλιμάρμαρο βγήκε επιτέλους στη μεγάλη οθόνη

30 Ιανουαρίου 2018

Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης στο μπάσκετ από την ΑΕΚ. Την ιστορία του αγώνα που άλλαξε το ρου του ελληνικού μπάσκετ σε μια νύχτα εν μέσω δικτατορίας αφηγείται με την ταινία «1968» ο  σκηνοθέτης της «Πολίτικης Κουζίνας» και του «Νοτιά» Τάσος Μπουλμέτης, μέσα από πολλές μικρότερες ιστορίες απλών καθημερινών ανθρώπων.

Στην ταινία, που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες από τη Feelgood την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, συμμετέχει ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γιώργο Μητσικώστα, Στέλιο Μάινα, Μανώλη Μαυροματάκη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννη Βούρο, Ορφέα Αυγουστίδη, Θέμη Πάνου, Ταξιάρχη Χάνο, Αντώνη Αντωνίου, Ερρίκο Λίτση.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις για την ταινία, «1968».

Κάνε tag έναν «κιτρινόμαυρο» φίλο/φίλη σου στα σχόλια μέχρι την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι και ίσως είσαι ένας από τους τυχερούς

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με σχόλιο κάτω από το άρθρο και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με μήνυμα τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

Best of internet