Quantcast

Τελικά ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας, είναι εξωγήινος

Το NBA παραμιλάει με τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν

THE NEWSROOM

24 Οκτωβρίου 2017

Ένα συνεχόμενο σόου είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς με τους Bucks στο NBA. Ο Γιάννης από τα Σεπόλια έχει αφήσει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό με τις επιδόσεις του στους τελευταίους αγώνες, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα για το αν στο μέλλον θα είναι απλά ένας παιχταράς: Ίσως να είναι ο MVP της φετινής σεζόν, ίσως αφήσει κι εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης έχει σκοράρει 147 πόντους στα πρώτα 4 ματς με το σύλλογο, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 146 πόντους . To τελευταίο του σόου απέναντι στους Χόρνετς ήταν επίσης η τέταρτη (!) συνεχόμενη τριαντάρα σε πόντους, κάτι το οποίο δεν είναι και λίγο για να έναν παίχτη 23 χρονών.

Υπενθυμίζουμε ότι στα πρώτα τρία ματς με Σέλτικς, Καβαλίερς (εναντίον του Λεμπρόν Τζέιμς) και Μπλέιζερς ο Αντετοκούνμπο είχε μέσο όρο μόλις 38.3 πόντους με 9.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 67.2% εντός παιδιάς, ενώ ακριβώς πριν τον 40 αγώνα είχε ανακηρυχθεί παίχτης της εβδομάδας. Κι επειδή αυτοί οι τίτλοι είναι για να τιμούνται, στο αγώνα με τους Χόρνετς ο Αντετοκούνμπο 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 τάπες έτσι για τη φάση.

Δεν έχουμε ιδέα πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει όλο αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ίδιο το NBA μια χαρά το έχει καταλάβει. Μόνο εδώ κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν χολή για αυτόν τον παίκτη.

 

Best of internet