Quantcast

Οι γνωστοί no politica οπαδοί της Λάτσιο άφησαν στο πέταλο εικόνα της Άννας Φρανκ με φανέλα της Ρόμα

Είχαμε ακούσει πολλά για τους οπαδούς της Λάτσιο, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους

THE NEWSROOM

24 Οκτωβρίου 2017

Προφανώς και δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα ακούγοντας ότι οι φανατικοί tifosi της Λάτσιο έκαναν κάποια ρατσιστική ή νεοναζιστική κίνηση, αλλά αυτή τη φορά παίζει ότι ξεπέρασαν μέχρι και τους ίδιους τούς τους εαυτούς σε σαπίλα, αφού κόλλησαν φωτογραφία της Άννα Φρανκ της οποίας με μοντάζ της είχαν «φορέσει» φανέλα της Ρόμα.

Συγκεκριμένα, το βόρειο πέταλο του σταδίου, όπου κανονικά κάθονται οι ultras της Λάτσιο ήταν κλειστό για αυτό τον αγώνα της Κυριακής με την Κάλιαρι, εξ’ αιτίας ενός ρατσιστικού συνθήματος που τραγουδούσαν οι οπαδοί της Λάτσιο εναντίον της Σασσουλο σε έναν αγώνα μέσα στο μήνα. Συνεπώς, η Λάτσιο αποφάσισε να ανοίξει τη νότια curva και να αφήσει τους Ultras να κάτσουν δηλαδή στο πέταλο όπου συνήθως κάθονται οι φανατικοί της Ρόμα.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Κάλιαρι, οι φανατικοί της Λάτσιο άφησαν στην curva sud ένα αυτοκόλλητο στο οποίο είχαν κάνει μοντάζ το πρόσωπο της Αννας Φρανκ με φανέλα της Ρόμα και είχαν αφήσει ταυτόχρονα μηνύματα κατά των Εβραίων και των Τζαλορόσι.

«Αυτό δεν είναι curva, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, αυτό δεν είναι αθλητισμός. Κρατήστε τους αντι-σημιτιστές έξω από τα γήπεδα» έγραψε στο twitter η Ruth Dureghello, πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας της Ρώμης.

 

Πηγή: espnfc.com

Best of internet