Quantcast

Λόγω του γκαζόν κινδυνεύει να πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός

Δυο εταιρείες που έκαναν επισκευές στο χορτάρι για το σύλλογο έχουν μείνει απλήρωτες και ψάχνουν τα λεφτά τους

THE NEWSROOM

7 Οκτωβρίου 2017

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα των οπαδών του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο. Μέσα στο γενικό άγχος για το αν η ομάδα θα βαρέσει πιστόλι και θα πάει στη Δ’ Εθνική ή το τοπικό λόγω χρεών όπως αυτό προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, έρχεται να προστεθεί και η γκρίνια από δυο εταιρείες που ασχολούνταν με το γκαζόν των γηπέδων.

 

Τώρα είναι δύο εταιρείες που κατασκευάζουν και συντηρούν αγωνιστικούς χώρους να κάνουν αίτημα για μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΕΑ. Τα έργα αυτά φαίνεται να έγιναν είτε στη Λεωφόρο είτε στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης». Στην ανακοίνωση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού αναφέρεται το εξής:

«2. Αίτηση των εταιρειών «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17»

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο εταιρείες ψάχνονται για να πάρουν τα λεφτά τους από την εγγυητική που έχει ο σύλλογος.  Αν σηκώσουν λεφτά από την εγγυητική, οι αθλητικές εταιρείες σύμφωνα με το νόμο έχουν 15 μέρες όριο για να το αναπληρώσουν έτσι ώστε να μην έχουν προβλήματα με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Αν λοιπόν η ΠΑΕ δεν ασχοληθεί με το ζήτημα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινδυνέψει να πέσει κατηγορία ή οτιδήποτε άλλο και λόγω του γκαζόν. Οπωσδήποτε θα είναι μια πολύ πρωτότυπη αιτία για να χάσει κανείς την Α’ Εθνική.

 

Best of internet