Quantcast

Είδαμε τη νέα διαφήμιση του Milko με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τώρα είμαστε με το κεφάλι ψηλά

Ο Greek Freak μας εξηγεί τι στ’αλήθεια είναι μπάσκετ

14 Ιουλίου 2017

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Στην ίσως-πιο-πωρωτική-διαφήμιση-που-έχουμε-δει-εδώ-και-καιρό, το Μilko και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσιάζουν το μπάσκετ όπως είναι. Στο σποτ που λέτε του Milko,  ο Greek Freak μας αφηγείται την αλήθεια του μπάσκετ. Μια αλήθεια που πολλές φορές είναι σκληρή, πολλές φορές απαιτεί ώρες προπόνησης, και πολλές φορές περιλαμβάνει την έννοια της αποτυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψεις.

 

Με φόντο ρεαλιστικές urban εικόνες της Αθήνας του σήμερα και με πρωταγωνιστές αληθινούς ανθρώπους, που ζουν το μπάσκετ καθημερινά στην πόλη τους, ο NBA all-star της καρδιάς μας, μας μιλά για την αξία της διαδρομής και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει κάποιος για να φτάσει ψηλά. Επίσης, ακούγονται οι λέξεις “χλατσωτό” και “μαντραπήδα” (ομολογουμένως όταν παίζει τέτοια ορολογία, η φάση είναι όσο true πάει).

Να πέσει το βίντεο:

Τώρα που το σκεφτόμαστε, μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο ambassador για μια καμπάνια που λέγεται #pistepseto από έναν πιτσιρικά απ’τα Σεπόλια που μέσα σε 2 χρόνια έγινε ο πιο διάσημος Έλληνας στη Γη απ’την Ελληνιστική περίοδο και δώθε;

Photo by John Pallis

 

Photo by John Pallis

 

Κι έτσι για να κλείσουμε με ένα  εντελώς ειλικρινές σχόλιο, θα πούμε ότι ρίχνοντας μια ματιά κανείς στο Youtube channel του Milko, παρατηρεί κανείς  τη μακροχρόνια συνεργασία του Milko με το Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από μια σειρά από βίντεο που είναι ομολογουμένως εξαιρετικά! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και παραμένει αναμφισβήτητα ο καταλληλότερος Ambassador για την καμπάνια του Milko #pistepseto που ξεκίνησε το 2014 εμπνέοντας τους νέους με αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και με την ίδια τη στάση ζωής του!

Best of internet