Quantcast

Τάπα στον Trump από τους Warriors, δεν θα τον επισκεφτούν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Οι άξιοι πρωταθλητές του 2017 φαίνεται να έχουν επιλέξει να “σνομπάρουν” την τιμητική επίσκεψη στον πρόεδρο

THE NEWSROOM

14 Ιουνίου 2017

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουοριορς είναι από χθες οι κυρίαρχοι του NBA, μετά την επικράτηση τους επι των Καβαλίερς με 129-120.

Η ομάδα του Κέβιν Ντουράντ κατέκτησε το πρωτάθλημα με 4-1 νίκες, για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, γνωρίζοντας μάλιστα μια μόνο ήττα στα φετινά play offs, αυτή από τους Καβαλίερς στη σειρά των τελικών.

Όπως είθισται, η ομάδα που κάθεται στο “θρόνο” της κορυφαίας διοργάνωσης είναι και αυτή που απολαμβάνει μιας τιμητικής επίσκεψης στον Λευκό Οίκο και φωτογραφίζεται μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Αυτό όμως μάλλον είναι απίθανο να συμβεί για τους Γκολντεν Στειτ, μια ομάδα γνωστή για τα αισθήματα της για τον πορτοκαλί πρόεδρο της καρδιάς μας.

Μολις τον πρηγούμενο μήνα ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κερ αποκάλεσε τον Τραμπ “φαφλατά που είναι άχρηστος για την δουλειά του προέδρου” ενώ αρκετά άλλα μέλη της ομάδας έχουν δείξει την αντιπάθεια τους κατά καιρούς, με τον Στίβεν Κάρι και τους άλλους κορυφαίους παίκτες νά έχουν πάρει θέση υπερ του κινήματος Black Lives Matter και να μην χάνουν ευκαιρία να δείξουν τα αισθήματα τους στους νέους ενοίκους του Λευκού Οίκου.

Όπως δήλωσε με χαρακτηριστικό σαρκασμό ο Αντρε Ιγκουοντάλα: “Μπορεί να μη μας καλέσει καν ο ίδιος ο Τραμπ. Μπορεί να μη μας καλέσει και να μη χρειαστεί να πουμε ότι δε θα πάμε. Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε (οι δημοσιογράφοι) και εμείς να βγουμε και να πούμε Fake News!”.

Την απόφαση τους επιβεβαιώνουν στο Twitter διάφορα μέσα.

Best of internet