Quantcast

QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού, ρε επίδοξε Σωτηρακόπουλε;

Παρακολουθείτε σταθερά τα ξενιτεμένα μας πουλιά ή τα θυμάστε μόνο σε γιορτές και σε γκολάρες τους;

Bobol Gordello

1 Μαΐου 2017

Μπήκαμε με το καλό στο Μάη και, σιγά σιγά, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα φτάνουν προς το τέλος τους. Λίγο πριν πέσει η αυλαία, λοιπόν, ένας πολυμήχανος Έλλην κατάφερε να κάνει τους Ευρωπαίους να τρίβουν τα μάτια τους με τούτη δω τη γκολάρα:

Ο λόγος για τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην πορτογαλική Φεϊρένσε και σκόραρε αυτό το εκπληκτικό γκολ σε αγώνα απέναντι στη Μαριτίμο, ανοίγοντας το δρόμο για την τελική επικράτηση της ομάδας του με 2-1. Ναι, σας θύμισε κάτι τέτοιο:

Πόσοι, όμως, ξέρατε ότι ο Τάσος Καραμάνος αγωνίζεται όντως στη Φεϊρένσε και όχι σε κάποια ομάδα της Σουπερλίγκ; Ξέρετε ποια είναι η τωρινή ομάδα του Γιώργου Σαμαρά, του ανθρώπου που μας έστειλε για πρώτη φορά στου 16 του Μουντιάλ; Ξέρετε πού αγωνίζεται ο Τοροσίδης, ο άνθρωπος που μας χάρισε την πρώτη νίκη σε Μουντιάλ; Και εντάξει, με τους διάσημους, τι ξέρετε για τους μαχητές ξενιτεμένους; Και όχι μόνο για αυτή τη γενιά αλλά και δυο και τρεις γενιές πίσω. Για να δούμε, λοιπόν, τι πουλιά πιάνετε:

Best of internet