Quantcast
THE STREAM

Η Καίτη Γαρμπή βγάζει kaitojis για να μπορείς να πεις αυτό το κάτι που θέλεις

Τα πιο όμορφα μάτια του ελληνικού πεντάγραμμου στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας


Χρήστος Πρόεδρος · 5 Δεκεμβρίου 2017

Oι ιντερνετικές συνομιλίες με τους φίλους σας έχουν γίνει πλέον βαρετές και μονότονες; Τα emojis του facebook πλέον έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ που δεν έχει κανένα νόημα να τα στέλνετε επειδή περνάνε απαρατήρητα; Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο γκρουπ τσατ που έχεις με το παρεάκι σου σε messenger ή viber;

Τότε η Καίτη Γαρμπή σας έχει τη λύση και σας παρουσιάζει ένα πακέτο με καχταριστά Καιτότζιζ, δηλαδή στίκερ με τη φάτσα της Καίτης Γαρμπή, τα οποία θα ήταν ανάρπαστα τη δεκαετία του 90, εάν υπήρχε βέβαια τότε η αντίστοιχη τεχνολογία για να τη χρησιμοποιήσουμε.

Τα πιο ωραία μάτια του ελληνικού πενταγράμμου ετοιμάζουν ένα τέλειο πακέτο με εξαιρετικά χρήσιμα emojis με τη φάτσα της Καιτούλας, όπως το «Βάλε Μια Τελεία.», το οποίο μας έλειπε πάρα πολύ απλά δεν το ξέραμε, αλλά και Καιτούλες με γυαλιά, φωτοστέφανα, καρδούλες και γενικά Καιτούλες με όλα τα απαραίτητα.

Σύμφωνα με την ίδια την Καίτη, «Σε λίγες μέρες έρχονται τα Kaitoji στα κινητά μας». Ανυπομονούμε να κάνουμε hijack όλες τις συζητήσεις μας στο messenger με φάτσες Καίτης.

Best of internet