Quantcast
THE STREAM

Επίτιμος δημότης Μπουρναζίου ετοιμάζεται να γίνει ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου

Ο πρόεδρος (και αρκετά δικτάτορας) Σίσι εμφανίστηκε με ένα όχημα που θα απογοητεύσει τους τρομοκράτες και θα εντυπωσιάσει τους κάγκουρες


THE NEWSROOM · 22 Νοεμβρίου 2017

Βρήκε τον τρόπο για να ξεχωρίσει ανάμεσα στους υπόλοιπους αυταρχικούς τραμπούκους ηγέτες του κόσμου ο πρόεδρος Σίσι της Αιγύπτου. Ο περίπου δικτάτορας – chief της αραβικής χώρας έκανε αίσθηση στη 5η Τριμερή Σύνοδο στη Λευκωσία όπου συμμετέχει η Αίγυπτος, η Ελλάδα και η Κύπρος καθώς έσκασε μύτη με ένα τεράστιο τζιπ που θυμίζει τζιπ του Action Man ή μαύρο αγροτικό φορτωμένο με τραπέζια για πανηγύρι.

Το Σίσιmobile (δεν ακούγεται και πολύ καλά η αλήθεια είναι) είναι ειδικό όχημα, καθώς ο σκοπός του είναι να κάνει παρεμβολές (jamming) σε ηλεκτρονικά σήματα κινητών τηλεφώνων και όχι μόνο, τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος για να πυροδοτήσει εκρηκτικά εξ αποστάσεως. Ταυτόχρονα εξυπηρετεί και άλλο έναν σκοπό γιατί μάλλον δείχνει πόσο σκληρός καργιόλης είναι ο ιδιοκτήτης του, γιατί μόνο ένας πολύ σκληρός καργιόλης θα είχε στο γκαράζ του ένα τεράστιο μαύρο τέρας που μοιάζει με playmobile.

Μετά την εμφάνισή του στην Κύπρο πάντως οι κατασκευαστές του τζιπ μπορούν να ελπίζουν πως θα ανοίξουν με έναν απρόσμενο τρόπο οι αγορές τους, καθως με ένα καλό ηχοσύστημα το όχημα άνετα θα μπορούσε να τραβάει όλα τα βλέμματα στην πλατεία της Πετρούπολης.

 

 

 

Best of internet