Quantcast
THE STREAM

Την καλύτερή του φάτσα φόρεσε ο Τραμπ για την ομαδική μαργαρίτα με ηγέτες ασιατικών χωρών

Ανεβαίνει ο πήχης για την κωμωδία και την σάτιρα


Χρήστος Πρόεδρος · 15 Νοεμβρίου 2017

Πολλά πράγματα έχουν γίνει μέσα στις πρώτες 200 ημέρες παντοδυναμίας Ντόναλντ Τραμπ, αγαπητοί φίλοι, αλλά περισσότερο απ’ όλα μένει το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καταστρέψει τη σάτιρα, από τη στιγμή που η πραγματικότητα πια μοιάζει ούτως ή άλλως με κακόγουστο σκετσάκι. Άλλο ένα τέτοιο εσταντανέ προέκυψε στη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της Ασίας, κατά την οποία έγιναν διάφορα όμορφα πραγματάκια, όπως η πιο αλλοπρόσαλλη χειραψία που έχει γίνει ποτέ σε πολιτική συνάντηση, αλλά και μια μερακλήδικη μουσικοαφιέρωση.

Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, εκτέλεσε ένα τραγούδι αποκλειστικά και μόνο για χάρη του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα love story που είναι κάπως καλύτερο απ’ το twilight. Aκολουθεί βίντεο που είναι απολύτως πραγματικό:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, για να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση ηγετών χωρών της Ανατολικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας και ήταν μια εξαιρετική αφορμή για να συνομιλήσει με τον Ροντρίγκο Ντουτέρτε και να συσφιχτούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο μεγάλων αντρών που φαίνεται να έχουν παρόμοιο mindset.

Μετά τη συγκινητική αυτή αφιέρωση εκτελεσμένη από τον Φιλιπίνο Πρόεδρο, ακολούθησε μια ομαδική χειραψία για να επικυρώσει ότι η όλη φάση πρόκειται για κάποιο κλασμένο όνειρο:

ASEAN handshake at 31st ASEAN summit

WATCH: World leaders, including Singapore PM Lee Hsien Loong and US President Donald J. Trump, link hands for a joint handshake at the ASEAN summit in Manila.

Posted by Channel NewsAsia on Sonntag, 12. November 2017

Όταν σε σηκώνουν με το ζόρι να χορέψεις στο τραπέζι του γάμου:

Μαργαρίτα φαίνεται να παίζουν οι περισσότεροι Ασιάτες όταν συνατιώνται για κάτι σημαντικό, όπως για παράδειγμα στην πώληση του ΟΛΠ από στους Κινέζους:

Δραγασάκης Ρουβάς του Πειραιά, ενώ πουλάει λιμάνι στην Cosco

Αυτό το όμορφο σκηνικό με ένα νοσηρό συρτάκι στο οποίο πιάνονται χέρι-χέρι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε και το γλυκό κουταβάκι του νεοφιλελεφθερισμού Τζαστίν Τρουντό, μπορεί να κοντραριστεί στην κλίμακα cringe μόνο με αυτή την σκοτεινή στιγμή από την επίσκεψη του Τραμπ στην Αραβία:

 

Best of internet