Quantcast
THE STREAM

Μεθυσμένος παπάς στον Πύργο Ηλείας κόβει βόλτες και τρακάρει κατεβάζοντας καντήλια

Ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έπινε θεία κοινωνία


THE NEWSROOM · 17 Οκτωβρίου 2017

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν για άλλη μια φορά στην πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας, αγαπητοί φίλοι, με έναν παπά ο οποίος παίζει να είχε κατεβάσει όλη τη θεία κοινωνία μόνος του και ο οποίος αναστάτωσε την τοπική κοινωνία του Πύργου όταν λίγο μετά τις 19:30 της Παρασκευής προκάλεσε τροχαίο στο κέντρο της πόλης.

Όπως διαβάζουμε στο ilialive,

ένας θαμώνας καφέ είδε τον γνωστό του ιερέα και του φώναξε. Ο ιερέας στην προσπάθειά του να σταματήσει προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Σταμάτησε και κατέβηκε όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς ο ιερέας χρησιμοποίησε απρεπές λεξιλόγιο – σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες και διαπληκτίστηκε με πολίτες, μεταξύ αυτών και με μια γυναίκα υπάλληλο καφετέριας.


Ντάουντάουν Πύργος, στη συμβολή Μανωλοπούλου, Πατρών και Μιαούλη όπου έλαβε χώρα το επεισοδιακό ξεπαρκάρισμα του μεθυσμένου ιερέα.

Ο παπάς συνέχισε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση μέχρι που κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο. Τελικά ο παπούλης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από την Τροχαία Πύργου υπό το βλέμμα αρκετών Πυργιωτών που είχαν μαζευτεί στο σημείο μετά από το σχετικό σαματά που είχε δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως διαβάζουμε στο site της εφημερίδας «Πατρίς», λίγο πριν παρκάρει ο Πάτερ, έκοβε βόλτες μέσα στην όμορφη πόλη του Πύργου με το αγροτικό του,  ενώ σύμφωνα με άλλες αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν σταθμεύσει, έκανε βόλτες μέσα στον Πύργο με το αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με άλλες (ανεπιβεβαίωτες) μαρτυρίες που αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Παπούλης φέρεται να μίλησε απρεπώς σε διερχόμενη γυναίκα, ενώ νωρίτερα φέρεται να κατέβαζε καντήλια μιλώντας στο κινητό όση ώρα οδηγούσε.

Best of internet