Quantcast
THE STREAM

Και οι δέκα ήταν υπέροχοι: Συνέλεξαν τις απαραίτητες υπογραφές οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφαία πολιτική συνάντηση ΠΟΤΑΜΙΟΥ και ΠΑΣΟΚ


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2017

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία συλλογής και κατάθεσης των υπογραφών υποστήριξης από τους δέκα υποψήφιους ηγέτες του υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριστεράς. Τους φακέλους συγκέντρωσε ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, οι οποίοι θα ελεγχθούν για να καταρτιστεί, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο τελικός πίνακας των υποψηφίων.

Τη σκόνη της Φώφης Γεννηματά έφαγαν στη μούρη οι υπόλοιποι εννιά υποψήφιοι, αφού κατέθεσε μία φακελάρα με 12.500 ολόκληρες περιγραφές.

Ακολούθησε ο αγαπημένος μας σακιδιοφόρος με 5.000 υπογραφές από Ελλάδα και επειδή λογικά δεν του έβγαιναν τα νούμερα, ζήτησε τη συνεισφορά άλλων 300 Ελλήνων εκτός επικράτειας.

Συμπαθητικά τα πήγε ο πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της τελευταίας κοιτίδας παραγωγής πασόκων, Κωνσταντίνος Γάτσιος με 4.632 υποστηρικτές.

Χαμηλότερες είναι οι επιδόσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (που όπως δηλώνει ο ίδιος τον μπερδεύουν με ηθοποιό από το Μπρούσκο), όπως και του δημάρχου με τις πλουμιστές μπάλες, Γιώργου Καμίνη.

Καταθλιπτικό φάκελο κατέθεσαν Ραγκούσης, Ανδρουλάκης, Πόντας, Μανιάτης και Τζιώτης (❤️).

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τους 10 μαχητές του κεντροαριστερού survivor:

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΤΣΙΟΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΝΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ

Είστε όλοι υπέροχοι.

Best of internet