Quantcast
THE STREAM

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο Τζον Χερντ, ο μπαμπάς απ’ τις ταινίες «Μόνος στο σπίτι»

Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του


THE NEWSROOM · 22 Ιουλίου 2017

Ένα κομμάτι από την παιδική ηλικία πολλών από εμάς πέθανε χτες, αγαπητοί φίλοι, αφόυ ο ηθοποιός που υποδυόταν τον πατέρα του «Κέβιν» από το «Μόνος στο σπίτι» πέθανε χτες, όπως αναφέρει το TMZ.

Σε ηλικία 72 ετών, βρέθηκε νεκρός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια χτες την Παρασκευή.

H οικογένεια ανέφερε ότι ο Χερντ βρέθηκε νεκρός από την καμαριέρα του ξενοδοχείου και στη συνέχεια η αστυνομία κλήθηκε εκτάκτως στο σημείο, όπου και διαπιστώθηκε άμεσα ο θάνατός του. O Χερντ είχε υποβληθεί την Τετάρτη σε μια εγχείρηση στη μέση του και έμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι να αναρώσει, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Ο ηθοποιός είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ’80 αλλά και στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 αφού είχε παίξει σε ταινίες όπως τα: “Gladiator”, “Big”, “Beaches”,και “Pelican Brief”, ενώ είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Miami Vice” και “The Sopranos”.

Φυσικά, ο Χερντ είναι περισσότερο γνωστός από το ρόλο του στις ταινίες «Μόνος στο σπίτι», όπου υποδυόταν τον πατέρα του Κέβιν, αλλά αν μας ρωτάτε, πιστεύουμε ότι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η εμφάνισή του στην ταινία Sharknado, στην οποία ένας τυφώνας που πετάει καρχαρίες χτυπάει μια πόλη στην Αμερική.

 

 

Best of internet