Quantcast
THE STREAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζει sponsored φωτογραφία στο twitter και του γυρίζει εντελώς μπούμερανγκ

Όταν έχεις σπόνσορα μια εταιρία ρούχων αλλά η μαμά σου προτιμάει άλλη


President Creed · 8 Ιουνίου 2017

To περασμένο Σάββατο, ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές στον τελικό του Champions League και βοήθησε την ομάδα του να σηκώσει την κούπα. Οπότε, για να το γιορτάσει αποφάσισε να ανεβάσει κάποιο -προφανώς sponsored- tweet στο οποίο φαίνεται ο Κριστιάνο σε παιδική ακόμη ηλικία, με τη λεζάντα “This boy knew” (αυτό το αγόρι ήξερε) ενώ από κάτω υπήρχε και ο γνωστός σε όλους λογότυπος της Nike.

Όλα καλά, το tweet παίρνει πολλά share, πολλά fav και τα σχετικά, μέχρι που ο Αυστραλός youtuber Jay Bucks ανακάλυψε κάτι που οι υπόλοιποι δεν είχαν παρατηρήσει, αφού απάντησε στο τουήτ του Ρονάλντο ως εξής: “Moυ φαίνεται ξεκαρδιστικό που στην πραγματικότητα φοράς φούτερ Adidas σε αυτή τη φωτογραφία”” ενώ του πόσταρε και την αρχική ακροπάριστη φωτογραφία στην οποία πράγματι φαίνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο παιδάκι πίσω από τα δίχτυα, μόνο που απ’ ό,τι φαίνεται φοράει μπλούζα Adidas:

Μπορεί, λοιπόν, ο Ρονάλντο να επιλέγει τη Nike για τα ρούχα του και για τα σπονσοριλίκια του, η μαμά του όμως φαίνεται να προτιμάει την Adidas. Δεν πειράζει, το twitter προφανώς το απόλαυσε.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να επισκεφτεί τη Μεσσηνία για τις διακοπές του. Κερδάμε.

Best of internet