Quantcast

Στο τέλος του 2017 θα βγει το prequel του Χάρι Πότερ για τη ζωή του Ξέρεις – Ποιου

Βγήκε και το trailer της πιο φιλόδοξης fan made ταινίας που έχει φτιαχτεί ποτέ

President Creed

7 Ιουνίου 2017

Φανατικοί του Χάρι Πόττερ υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, αγαπητοί φίλοι, ωστόσο μερικοί από αυτούς τους φανς τυγχάνει να έχουν κάποιες τεχνικές γνώσεις κινηματογράφησης οπότε ήδη γυρίζουν τις δικές τους ταινίες επηρεασμένες από το σύμπαν της J.K. Rowling.

Κάπως έτσι προέκυψε και η ιδέα δύο Ιταλών για την ταινία “Voldemort: Origins Of The Heir“, σε ένα prequel στο οποίο μαθαίνουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Tom Riddle καταλήγει να γίνει ο ξακουστός σε όλους Ξέρεις-Ποιός.

https://giphy.com/embed/xUPGceFRsbOAze4F44

Πριν κάμποσους μήνες, οι Gianmaria Pezzato και Stefano Prestia αποφάσισαν να γυρίσουν μια ταινία με το Βόλντεμορτ, με αφορμή το “Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκηψ”. Τότε, οι δύο ερασιτέχνες δημιουργοί ζήτησαν από τους απανταχού φανς του Χάρι Πότερ να τσοντάρουν κανένα ψιλό μέσω του Kickstarter, όμως η Warner Bros, η οποία έχει και τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Χάρι Πότερ έβαλε φρένο στα σχέδιά τους. Τώρα όμως, όπως διαβάζουμε εδώ, φαίνεται ότι η Warner Bros επέτρεψε στην Tryangle (τη νεοσύστατη εταιρία των Ιταλών) να κάνουν την ταινία τους, αρκεί να γίνει σε μια “μη κερδοσκοπική” βάση.

Η ιστορία ξεκινά με την δολοφονία της Hepzibah Smith, μια απόγονος των Hufflepuff, την οποία ερευνά η μάγισσα Grisha MacLaggen, απόγονος του οίκου Griffindor. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Gianmaria Pezzato αναφέρει:

Αναρωτιόμασταν τι ήταν αυτό που έκανε τον Tom Riddle να γίνει ο Βόντεμορτ; Τι συνέβη εκείνα τα χρόνια και τι συνέβαινε στο Χόγκουαρτς όταν αυτός επέστρεψε;. Πολλά παραμένουν ανείπωτα. Αυτή είναι η ιστορία που θέλουμε να πούμε: Η άνοδος του σκοτεινού άρχοντα πριν το Χάρι Πόττερ και την πρώτη πτώση του Βόλντεμορντ”.

Πριν προλάβετε να ανατριχιάσετε από την προσμονή και τον ενθουσιασμό, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια μικρή παραγωγή την οποία έχει αναλάβει μια ομάδα που αποτελείται από δύο ερασιτέχνες. Ωστόσο αφηγείται μια ιστορία που όλοι όσοι είναι μερακλήδες με το Χάρι Πότερ, σίγουρα ενδιαφέρονται να τη μάθουν. Όμως, λογικά μέχρι και οι αναφορές στον Χάρι Πότερ ή και σε πράγματα που ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο σύμπαν του Χάρι Πότερ, ίσως να είναι περιορισμένες.

 

 

Όπως και να ‘χει, στο site της εταιρίας παραγωγής των Ιταλών αναφέρεται ότι η ταινία θα είναι έτοιμη προς το τέλος του 2017 και για να είμαστε ειλικρινείς, για fan made ταινία φαίνεται πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ καλή.

Στα καλά νέα, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο youtube, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχήσετε για το αν θα πάρει διανομή σε κάποιο σινεμά της γειτονιάς σας.

 

Best of internet